Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνίστηκε στην επανάληψη ο Ποντικός

Αγωνίστηκε στην επανάληψη ο Ποντικός

 


Κλήθηκε μετά το πρώτο φιλικό με τη Δανία ο Γιώργος Ποντικός, που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Παίδων U17. Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Σε σημερινό φιλικό αγώνα με τη Δανία που έγινε στην Αγία Νάπα, η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17 έχασε με 3-1. Το τέρμα της Εθνικής μας το πέτυχε ο Γιώργος Ναούμ στο 34′ ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 αφού οι Δανοί άνοιξαν το σκορ στο 15′ και προηγήθηκαν με 2-1 στο 36′. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Κύπρος (Γ. Οκκάς): Σ. Νικολάου (41′ Παφίτης), Χ. Τρύφωνος (63′ Κ. Αντωνίου), Λ. Χατζηκωνσταντής, Ρ. Μάμα (41′. Σ. Μιχαήλ), Χ. Καψός (41′ Μενελάου), Μ. Κωνσταντινίδης (63′ Σ. Ζαντής), Δ. Ράσπας (41′ Ποντικός), Γ. Ναούμ (63′ Παπαθανασίου), Θ. Νικολάου, Δ. Αβραάμ, Λ. Σαββίδης (41′ Ανδρονίκου).

Στο πρώτο φιλικό την περασμένη Τρίτη οι Δανοί είχαν πάρει τη νίκη με 3-2.

Η Εθνική Παίδων U17 προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον ερχόμενο Μάρτιο στην Κροατία και θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.