Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Άνετες νίκες για τους Παίδες

Άνετες νίκες για τους Παίδες

 


Άνετες νίκες πέτυχαν στην 18η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απέναντι στις αντίστοιχες του Διγενή Μόρφου. Μετά τις πρώτες απώλειες πριν λίγες μέρες, οι “πράσινοι” κάτω των 15 ετών ξέσπασαν διαλύοντας τον αντίπαλο. Με την “3άρα” που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 ανέβηκε στη 2η θέση και είναι μόλις τρεις βαθμούς κάτω από την κορυφή. Στην 4η θέση με -13 και 8η θέση με -15 από την κορυφή βρίσκονται οι ομάδες κάτω των 14 και 16 ετών αντίστοιχα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πέτυχε τέσσερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Μάριος Τζιωρτζής στο 7′ και εφτά λεπτά αργότερα ο Ιωάννης Τσουτσούκη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 46′ ο ίδιος παίκτες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Χρίστος Χατζηχρίστου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ξέσπασε πετυχαίνοντας 14 γκολ, με τους “πράσινους” να ανοίγουν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση. Πέντε γκολ σημείωσε ο Αντρέας Ιωάννου, χατ-τρικ πέτυχε ο Αντώνης Φώτη, από δύο φορές δίχτυα βρήκαν οι Ιβελίν Ιβάιλοβ και Κωνσταντίνος Χρίστου, ενώ σκόρερ χρίστηκαν επίσης οι Πέτρο Φωκά και Λοΐζος Λοΐζου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έριξε εκτός έδρας “5άρα”, με τον Ανδρέα Ζαχαρίου να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας τέρμα στο 8ο λεπτό. Τα υπόλοιπα επιτεύχθηκαν στην επανάληψη, με το Μάριο Αντωνίου να σκόραρε δύο φορές και από μια οι Κυριάκος Παπαϊωάννου και Ρένος Πιτσιάκκος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα. Ο Γιώργος Ποντικός άνοιξε το σκορ στο 14′, ενώ δίχτυα βρήκε και στο 40′. Ενδιάμεσα γκολ πέτυχε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Διγενής Μόρφου 4-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Διγενής Μόρφου 14-0
U16 Διγενής Μόρφου-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U17 Διγενής Μόρφου-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3