Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες

Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες

 


Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των τεσσάρων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 21η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Οι “πράσινοι” κάτω των 14 ετών διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους, ενώ η ομάδα κάτω των 15 ετών διατήρησε την απόσταση από τους διώκτες της. Λευκή ισοπαλία για το “τριφύλλι” κάτω των 16 ετών, ενώ ένα βαθμό πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 και έτσι έπεσε θέσεις στη βαθμολογία, χάνοντας επίσης έδαφος για τον τίτλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δυσκολεύτηκε, αλλά με ανατροπή πήρε το “τρίποντο” απέναντι στο ΘΟΪ. Η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ στο 21′ και έφτασε στην ισοφάριση με τον Παναγιώτη Κυλίδη στην επανάληψη και συγκεκριμένα το 48ο λεπτό. Ο Μάριος Τζιωρτζής στο 63′ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης για το “τριφύλλι”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πήρε τη νίκη με ένα στενό αποτέλεσμα, έχοντας προηγηθεί νωρίς, ενώ οι αντίπαλοι μείωσαν στην επανάληψη. Τα γκολ της πρωτοπόρου ομάδα μας στη βαθμολογία σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της, Άγγελος Ζευκής, που βρίσκοντας δίχτυα σε 10ο και 17ο λεπτό, έφτασε τα 41 στη σεζόν, αλλά τέσσερα τα πέτυχε με την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 και ένα σημείωσε με την  ομάδα κάτω των 16 ετών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, όμως κρατώντας ανέπαφη την εστία της, πήρε βαθμό στη Λακατάμια απέναντι στο ΘΟΪ. Οι “πράσινοι” μετά από 21 παιχνίδια μάζεψαν 35 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 μπορεί να προηγήθηκε με δύο γκολ, όμως οι αντιπάλοι έφτασαν στην ισοφάριση και στέρησαν από την ομάδα μας δύο πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη για τον τίτλο. Με αυτογκόλ στο 10′ οι “πράσινοι” πέρασαν μπροστά στο σκορ, ενώ με τέρμα του Χαράλαμπου Χαραλάμπους έκαναν το 2-0 στο 51′. Με τέρματα σε 56ο και 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, με τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε. Στο -5 πλέον από την κορυφή το “τριφύλλι”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 2-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 2-1
U16 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
U17 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2