Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μόνο νίκες για τους “πράσινους” στα Πρωταθλήματα Παίδων

Μόνο νίκες για τους “πράσινους” στα Πρωταθλήματα Παίδων

 


Μόνο νίκες περιλαμβάνει ο απολογισμός των “πράσινων” στην 19η και τελευταία αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Ένα γκολ σημειώθηκε στο παιχνίδι της ομάδας κάτω των 14 ετών και ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έριξε “3άρα” και ανέβασε στο +8 τη διαφορά από τη 2η θέση, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών που έχουν ανοδική πορεία. Με ανατροπή η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 κέρδισε και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Δόξας και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μόνο ένα γκολ σημειώθηκε στην αναμέτρηση και αυτό το πέτυχε ο Μάριος Τζιωρτζής για την ομάδα μας. Ο μικρός βρήκε δίχτυα στο 33ο λεπτό, χαρίζοντας στο “τριφύλλι” τους τρεις βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε “διπλό” επί της Δόξας, ανεβάζοντας τη διαφορά από τη 2η θέση στους οκτώ βαθμούς. Οι “΄πράσινοι” έριξαν “3άρα” με τον Κωνσταντίνο Χρίστου να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ, στο 14ο λεπτό. Στο 54′ ο Λοΐζος Λοΐζου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνος Χρίστου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και συνέχισε νικηφόρα, φτάνοντας τους 37 βαθμούς. Η ομάδα μας είχε τρεις σκόρερ στην αναμέτρηση με τη Δόξα, με τον Κυριάκο Παπαϊωάννου να ανοίγει το σκορ στο 24ο λεπτό, τον Ρένο Πιτσιάκκο στο 51′ να διπλασιάζει τα γκολ του “τριφυλλιού” και τον Ανδρέα Ζαχαρίου ένα λεπτό μετά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 δυσκολεύτηκε, όμως κατάφερε με ανατροπή να κάμψει την αντίσταση της Δόξας και να πάρει τη νίκη. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο ακορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και αντέδρασε στην επανάληψη. Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Ποντικός, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδα μας, ισοφαρίζοντας στο 53′ και κάνοντας το 2-1 πέντε λεπτά αργότερα. Στο -3 από την κορυφή παρέμειναν οι “πράσινοι”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
U15 Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα 3-0
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα 2-1