Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν οι Παίδες στην πρεμιέρα του β’ γύρου

Τι έκαναν οι Παίδες στην πρεμιέρα του β’ γύρου

 


Τρεις νίκες και μια ήττα ο απολογισμός των τεσσάρων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων. Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και πρώτης του β’ γύρου, οι “πράσινοι” κάτω των 14 και 15 ετών, έριξαν “5άρα” και “7άρα” αντίστοιχα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αμφότεροι εκτός έδρας. Ήττα στο “σπίτι” της δέχθηκε η ομάδα κάτω των 16 ετών, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 επιβλήθηκε δύσκολα της αντιπάλου της, όμως κρατάει πως πήρε το ζητούμενο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κέρδισε άνετα και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, με την κορυφή να απέχει 13 βαθμούς. Ο στόχος του τίτλου μοιάζει αδύνατος για τους “πράσινους”, που παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και δείχνουν ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Στο αγωνιστικό μέρος, το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι άνοιξε στο 17′ με σκόρερ τον Ιωάννη Τσουτσούκη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος Καϊάφας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Μάριος Τζιωρτζής ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ, ενώ με τέρμα του ίδιου παίκτη στην επανάληψη έγινε το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ανδρέας Πέτρου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε εφτά γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και διατηρήθηκε στην κορυφή, +8 από την ΑΕΛ που ακολουθεί. Μόλις στο 4′ ο Άγγελος Ζευκή άνοιξε το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αντόνιο Φώτη έκανε το 2-0. Στο 7′ χρίστηκε σκόρερ ο Σωκράτης Χατζηβασιλείου, ενώ στο 29′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς, ο Άγγελος Ζευκή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 50′ ο Αντόνιο Φώτη βρήκε επίσης δεύτερη φορά δίχτυα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το έκτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Κωνσταντίνο Χρίστου. Ο Άνθος Λοϊζίδης διαμόρφωσε στο 67΄το τελικο αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έχασε εντός έδρας και παρέμεινε στην7η θέση με 34 βαθμούς. Η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και προσπάθησε να απαντήσει, ανεπιτυχώς όμως, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 δυσκολεύτηκε, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνας και έτσι διατηρήθηκε στη 2η θέση και στο -3. Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 31ο λεπτό, με σκόρερ τον Γιώργο Ποντικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U15 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-7
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 0-3
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 1-0