Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των Παίδων

Ο απολογισμός των Παίδων

 


Πολύ καλός για ακόμη μια εβδομάδα ο απολογισμός των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Πρωταθλήματα Παίδων. Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, οι “πράσινοι” πέτυχαν τρεις νίκες, ενώ σημειώθηκε και μια ισοπαλία. Στην κορυφή παραμένει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, σε κοντινή απόσταση διατηρήθηκε το “τριφύλλι” κάτω των 17 ετών. Εξαιρετική πορεία για τους μικρούς κάτω των 14 ετών, προσπαθούν για το καλύτερο οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 “δραπέτευσε” από το Παραλίμνι με τους τρεις βαθμούς, νικώντας με το στενό 1-0. Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση σημείωσε ο Αντώνης Χαραλάμπους στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 είχε εύκολο πέρασμα από την έδρα της ΕΝΠ, ρίχνοντας “9άρα”, που την εδραιώνει στο +11 από τη 2η θέση στη βαθμολογία. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας με γκολ από το Λοΐζο Λοΐζου στο 4′ και του Αντόνιο Φώτη στο 9′ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 17ο λεπτό ο Λοΐζου βρήκε ξανά δίχτυα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Φώτη ένα λεπτό αργότερα. Ακολούθησε το τέρμα του Ιωάννη Τσουτσούκη στο 24′ αυτογκόλ στο 28ο λεπτό, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 0-7 με γκολ του Κωνσταντίνου Χρίστου. Στην επανάληψη ο Στέφανος Χρίστου (42′) με πέναλτι ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Γιώργος Ποντικού (55′).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 εξήλθε ισόπαλη στην έδρα της με την ΕΝΠ. Το σκορ άνοιξε ο στο 7ο λεπτό ο Άγγελος Ζευκή, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 31′. Με την έναρξη της επανάληψης οι αντίπαλοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, όμως όχι για πολύ, αφού ο Αδάμος Αδάμου στο 49′ έφερε το ματς στα ίσα, χωρίς κάτι να αλλάζει στη συνέχεια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πέτυχε σπουδαία νίκη και μάλιστα παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Οι “πράσινοι” πήραν προβάδισμα στο 9′ με γκολ του Ιάσονα Ορφανίδη, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 56′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Χριστοδουλίδης, αλλά στο 65′ ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
U15 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-9
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 2-2
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 2-1