Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Προπονήσεις και φιλικά με τις Εθνικές Παίδων για αρκετούς “πράσινους”

Προπονήσεις και φιλικά με τις Εθνικές Παίδων για αρκετούς “πράσινους”

 


Κλήση για προπονήσεις και φιλικά με τις Εθνικές ομάδες Παίδων της Κύπρου δέχθηκαν αρκετοί “πράσινοι”. Πιο κάτω η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Παίδων U14 και την ερχόμενη εβδομάδα. Οι προπονήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα, την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου στο Κοινοτικό Γήπεδο Πυργών. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας και ποδοσφαιριστών στις 15:00 και προπόνηση 15:30 – 17:00. Από τον προπονητή της Εθνικής μας Γιώργο Κυπριανού κλήθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Λοϊζος Λοϊζου, Άγγελος Ζεύκη, Γιώργος Ποντικού, Αντόνιο Φώτη, Σωκράτης Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου

Δύο διεθνείς φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U15. Οι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 1η Μαρτίου στο Θεοδώρειον Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωριού και Νήσου και θα αρχίσουν στις 15:00. Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U15 Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου έχει επιλέξει για την αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U17 στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA πλησιάζουν και η προετοιμασία κορυφώνεται με δύο φιλικούς αγώνες με τη Ρουμανία που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Οι φιλικοί αγώνες θα γίνουν στο Μακάρειο Στάδιο την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 1η Μαρτίου και θα αρχίσουν στις 15:00. Είναι οι τελευταίοι φιλικοί αγώνες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις στον Elite Round που θα γίνει από τις 9 μέχρι τις 15 Μαρτίου στην Κροατία. Αντίπαλοι της Εθνικης μας θα είναι η Κροατία, το Βέλγιο και η Σουηδία. Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Γιάννος Οκκάς έχει επιλέξει για την αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Παναγιώτης Γεωργίου