Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν οι Παίδες της ακαδημίας

Τι έκαναν οι Παίδες της ακαδημίας

 


Τρεις νίκες και μια ήττα ο απολογισμός των Παίδων της ακαδημίας τη βδομάδα που πέρασε, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων κάτω των 14, 15, 16 & 17 ετών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 παρέμεινε κοντά στην κορυφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 στοχεύει να ανέβει ακόμη μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 θέλει να ξεχάσει το ματς που πέρασε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στην επανάληψη, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καρμιώτισσας. Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου στο 52′ άνοιξε το σκορ και στο 55ο λεπτό ο Ιωάννης Τσουτσούκη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα, όμως το δεύτερο σκαλοπάτι είναι σε απόσταση πέντε βαθμών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 παίζοντας στην έδρα της, πήρε μια σχετικά άνετη νίκη, ρίχνοντας “5άρα” στην Καρμιώτισσα. Χατ-τρικ πέτυχε ο Λοΐζος Λοΐζου, ενώ δύο φορές δίχτυα βρήκε ο Άγγελος Ζευκή. Ο Λοΐζος άνοιξε το σκορ στο 15′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Ακολούθησαν τα δύο τέρματα του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας, σε 50ο και 57ο λεπτό, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 66′. Οι “πράσινοι” απολαμβάνουν από την αρχή της σεζόν την κορυφή και με το “τρίποντο” που πήραν διατήρησαν το +11 από τη 2η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 υπέστη βαριά ήττα στη Λεμεσό, αν και είχε προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με τέρμα του Ανδρέα Ζαχαρίου. Τελικά, η ομάδα μας δέχθηκε έξι γκολ στη συνέχεια, με το πρώτο στο 5ο λεπτό, ενώ στο ημίχρονο οι “πράσινοι” ήταν ένα γκολ πίσω στο σκορ. Η Καρμιώτισσα είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, έχοντας 61 βαθμούς, ενώ το “τριφύλλι” έχει μαζέψει 36 βαθμούς και είναι στο 8ο σκαλοπάτι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της Καρμιώτισσας, με δύο γκολ του Χαράλαμπου Χαραλάμπους στο πρώτο ημίχρονο. Ο νεαρός άνοιξε το σκορ στο 14′ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας στο 37ο λεπτό του αγώνα. Με το “τρίποντο” αυτό, οι “πράσινοι” έμειναν στην 4η θέση και στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 2-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 5-0
U16 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 6-1
U17 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2