Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Βασικός στο πρώτο φιλικό

Βασικός στο πρώτο φιλικό

 


Βασικός παίζοντας για 59 λεπτά στο φιλικό της Εθνικής Παίδων U15 ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ενημέρωση της ΚΟΠ για τον αγώνα:

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U15 από τη Ρουμανία σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο του Πύργου στη Λεμεσό. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πέτυχαν το νικητήριο τέρμα οι Ρουμάνοι. Ήταν το πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων αφου θα αγωνιστουν ξανά την ερχόμενη Πέμπτη στις 14:00 και πάλι στον Πύργο.

Η Ρουμανία προηγήθηκε στο 2ο μόλις λεπτό με σουτ του Peto για να ισοφαρίσει για την Κύπρο με πέναλτι ο Ευάγγελος Ανδρέου στο 4ο λεπτό. Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην Εθνική μας στο 33ο λεπτό. Η Εθνική Ρουμανίας ισοφάρισε στο 49ο λεπτό με τον Alexandru Crivats για να πετύχει το νικητήριο τέρμα για τους Ρουμάνους στην τελευταία φάση του αγώνα και πάλι ο Peto. Πέραν των τερμάτων, στον αγώνα υπήρχαν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες για περισσότερα τέρματα. Ο Ευάγγελος Ανδρέου έχασε κλασσική ευκαιρία στο 65′ για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα μας αναγκάζοντας σε εντυπωσιακή απόκρουση το Ρουμάνο τερματοφύλακα ενώ σωτήριες επεμβάσεις πραγματοποίησε και ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας Ανδρέας Χατζηγαβριήλ.

Κύπρος (Α. Χατζηαλεξάνδρου): Ανδρέας Χατζηγαβριήλ, Μάριος Γεωργίου, Ευαγόρας Αντωνίου, Λούκας Καλογήρου, Ευάγγελος Ανδρέου (75΄ Παρασκευάς Ορφανίδης), Χαράλαμπος Μελαναρκίτης (59΄ Χρίστος Βενιζέλος), Νικόλας Νεοκλέους (75′ Νικόλας Δημητρίου), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (59΄Χρίστος Ρόη Χρυσοστόμου), Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης, Ευάγγελος Τσιακλής (41′ Γιώργος Πιτσιλλίδης), Ηρόδοτος Χριστοδούλου (64′ Στέλιος Ανδρέου).