Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κλήθηκαν για προπονήσεις και στον… ορίζοντα διεθνές τουρνουά στην Αρμενία

Κλήθηκαν για προπονήσεις και στον… ορίζοντα διεθνές τουρνουά στην Αρμενία

 


Για προπονήσεις με την Εθνική Παίδων U15 κλήθηκαν οι Λοΐζος Λοΐζου, Άγγελος Ζευκή, Γιώργος Ποντικού, Αντόνιο Φώτη, Πέτρος Φωκάς, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου και Κωνσταντίνος Φωκάς. Οι εφτά παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συμμετέχουν στην προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία. Η τελική αποστολή θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου.

Οι προπονήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 2 μέχρι 5 Απριλίου, στο Κοινοτικό Γήπεδο Πυργών. Η συγκέντρωση της προπονητικής ομάδας ορίστηκε στις 9:15, ενώ των ποδοσφαιριστών δεκαπέντε λεπτά αργότερα, με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 10:00 και να ολοκληρώνεται στις 11:30.

Όσον αφορά το διεθνές τουρνουά στην Αρμενία, εκεί η Εθνική θα δώσει τρεις αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Ερεβάν από τις 10 μέχρι τις 14 Απριλίου. Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία, το Καζακστάν και την Αρμενία. Η αποστολή της Εθνικής Παίδων θα αναχωρήσει για την Αρμενία τη Δεύτερα 9 Απριλίου και θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή 15 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων (που θα ξεκινήσουν στις 14:30 ώρα Κύπρου) έχει ως εξής:
10 Απριλίου: Λευκορωσία – Κύπρος
12 Απριλίου: Καζακστάν – Κύπρος
14 Απριλίου: Αρμενία – Κύπρος