Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των “πράσινων” στην 27η στροφή του Πρωταθλημάτων Παίδων

Ο απολογισμός των “πράσινων” στην 27η στροφή του Πρωταθλημάτων Παίδων

 


Απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες είχαν οι ομάδες Παίδων της ακαδημίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων τους. Άνετο “διπλό” επί της ΑΕΖ για την ομάδα κάτω των 14 ετών, ενώ λευκή ισοπαλία για τους “πράσινους” κάτω των 15 ετών, που κατέγραψαν μόλις τη δεύτερη απώλεια τους στη σεζόν. Ένα βαθμό πήρε η ομάδα κάτω των 16 ετών, ενώ “8άρα” έριξε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΖ και παρέμεινε μόνη στην 3η θέση, με διαφορά οκτώ και έξι βαθμών από τις ομάδες που βρίσκονται στη 2η και 4η θέση αντίστοιχα. Η ομάδα μας πήρε νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στην επανάληψη σημείωσε ακόμη ένα γκο. Στο 12′ ο Αλέξης Πίσσης άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα σκόρερ χρίστηκε ο Μάριος Τζιωρτζής, για να έρθει στο 44′ ο Χρίστος Χατζηχρίστου να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 εξήλθε ισόπαλη χωρίς γκολ απέναντι στην ΑΕΖ και αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που είχαν απώλειες βαθμών στη σεζόν οι “πράσινοι”. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κουρασμένη, αφού έξι βασικοί είχαν έρθει από ταξίδι με την Εθνική στην Ιρλανδία, όπου αγωνίστηκαν όλοι σε δύο φιλικά. Στο “τριφύλλι” αφήνουν πίσω τους το ματς αυτό και επικεντρώνονται στη συνέχεια, έχοντας αρκετή διαφορά από τους διώκτες τους, αφού η ΑΕΛ και το Αποέλ είναι στο -12 και -13 αντίστοιχα από την κορυφή, την οποία απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έφτασε κοντά στη νίκη, όμως η ΑΕΖ ισοφάρισε στο φινάλε. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 55′ με γκολ από το Ρένο Πιτσιάκκο, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με το “τριφύλλι” να παραμένει στην 9η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πήρε μια άνετη νίκη επί της ΑΕΖ στη Λευκωσία και βρίσκεται πέντε βαθμούς κάτω από την κορυφή, με την πρωτοπόρο ΑΕΛ να έχει δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μόλις στο 6′ ο Ανδρέας Ποντικός άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Το ημίχρονο έκλεισε στο 3-0, μετά από τέρμα του Αλέξναδρου Αυλωνίτη στο 37′, ενώ ο Αντώνης Φώτη στο 50′ ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ. Τα επόμενα τέσσερα γκολ, από το 56′ μέχρι το 79′ σημειώθηκαν από τον ίδιο παίκτη, τον Μαρίνο Τζιωνή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
U15 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 1-1
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 8-0