Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρεις νίκες και μια λευκή ισοπαλία ο απολογισμός των Παίδων

Τρεις νίκες και μια λευκή ισοπαλία ο απολογισμός των Παίδων

 


Τρεις νίκες και μια λευκή ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των τεσσάρων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων. Σταθερά στην κορυφή η ομάδα κάτω των 15 ετών, στις πρώτες θέσεις διατηρήθηκαν οι ομάδες κάτω των 14 και 17 ετών, ενώ “διπλό” για τους “πράσινους” κάτω των 16 ετών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έμεινε άσφαιρη, όπως επίσης και η αντίπαλος της, με αμφότερες οι δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. Το “τριφύλλι” βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας μαζέψει 60 βαθμούς σε 28 παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κέρδισε σχετικά άνετα τον Ακρίτα Χλώρακας και διατήρησε τη διαφορά των 12 και 13 βαθμών από την ΑΕΛ και το Αποέλ αντίστοιχα. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Αντόνιο Φώτη, με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει δίχτυα και στο 23, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδα μας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λοΐζος Λοΐζου με γκολ που σημείωσε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 πέτυχε “διπλό” στη Χλώρακα επί του Ακρίτα και ανέβηκε στους 41 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 9η θέση. Ο Ανδρέας Ζαχαρίου με τη συμπλήρωσε μισής ώρας αγώνα άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας και οκτώ λεπτά αργότερα με αυτογκόλ οι “πράσινοι” πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53′ οι γηπεδούχοι μείωσαν, όμως στο φινάλε ο Ζαχαρίου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ακρίτα Χλώρακας και παρέμεινε στην 4η θέση και στο -5 από την κορυφή, με την πρωτοπόρο ΑΕΛ όμως να έχει παιχνίδι λιγότερο. Τα δύο γκολ στην αναμέτρηση για την ομάδα μας πέτυχε ο Μαρίνος Τζιωνής, που άνοιξε το σκορ στο 28′ και βρήκε δίχτυα πάλι έξι λεπτά αργότερα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 0-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 3-0
U16 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U17 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2