Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της

Κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της


Όπως την περασμένη εβδομάδα, έτσι και σε αυτήν για την 32η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων, ο απολογισμός των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μια νίκη και τρεις ήττες. Μοναδική που κέρδισε πάλι ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που οδεύει στον τίτλο, ανοίγοντας με τη νίκη της τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τους διώκτες της. Οι “πράσινοι” παραμένουν αήττητοι και έτσι θέλουν να συνεχίσουν μέχρι το φινάλε, στοχεύοντας ασφαλώς να συνδυαστεί με την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δέχθηκε γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια, έτσι ώστε να έχει κέρδος από το παιχνίδι. Η ομάδα μας έπεσε πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε σχετικά άνετη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες που είχαν οι διώκτες της. Πλέον οι “πράσινοι” είναι στο +13 από το Αποέλ, ενώ στο -17 η ΑΕΛ. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Άγγελος Ζευκή άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Γιώργος Ποντικού στο 27′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Με τη συμπλήβση μιας ώρας αγώνα σκόρερ χρίστηκε και ο Άνθος Λοίζίδης, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κράτησε ανέπαφη την εστία της στο πρώτο ημίχρονο, όμως με την έναρξη της επανάληψης έμεινε πίσω στο σκορ και δεν είχε κάποια απάντηση στη συνέχεια, όπου δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στο ένατο “σκαλοπάτι” της βαθμολογίας βρίσκονται οι “πράσινοι”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έμεινε πίσω στο σκορ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ισοφάρισε στο 54′ με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, όμως μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά δέχθηκε δύο γκολ. Στην 6η θέση της βαθμολογίας, 14 βαθμούς κάτω από την κορυφή είναι η ομάδα μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 0-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 3-0
U16 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
U17 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1