Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U15


Τρεις από τις τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν το Σάββατο στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων Παίδων και πέτυχαν όλες νίκη. “Διπλό” στη Λάρνακα επί της Ανόρθωσης σημείωσαν οι “πράσινοι” κάτω των 14 ετών, όπως επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Νικηφόρα συνέχισε και η ομάδα κάτω των 17 ετών, ρίχνοντας “τεσσάρα” στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα τρία τέρματα της. Το σκορ άνοιξε στο 17′ ο Μάριος Τζιωρτζής και τέσσερα λεπτά μετά δίχτυα βρήκε ο Χρίστος Χατζηχρίστου. Στο τελευταίο λεπτό πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Αλέξανδρος Καϊάφας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν απλώς σε 3-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πήρε μια άνετη νίκη με 5-1 απέναντι στην Ανόρθωση και χρειάζεται άλλο ένα “τρίποντο” για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο. Με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση και το ημίχρονο έκλεισε στο 0-2, με τέρμα του Άγγελου Ζευκή με κεφαλιά μετά από σέντρα που έκανε ο Λοΐζος Λοΐζου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ, σε μια από τις λίγες φορές που απείλησαν, όμως στο 61′ ο Λοΐζου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, ανέβασε πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ. Πέντε λεπτά μετά ο Άγγελος Ζευκής με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, με την ασίστ να δίνει ο Ιβάιλοβ Ιβελίν που έκανε όμορφη ατομική ενέργεια. Στο 69′ ο Λοΐζου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Οι “πράσινοι” είναι στην κορυφή και μάλιστα αήττητοι, έχοντας διαφορά +13 από τον 2ο στη βαθμολογία Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τέρμα του Ανδρέα Ποντικού, ενώ στο 13′ γκολ σημείωσε ο Γιώργος Ποντικός. Στο 32′ τη μπάλα στα δίχτυα έστειλε ο Ανδρόνικος Κακουλλής, που σκόραρε και στο 59, ενώ ενδιάμεσα είχαν μειώσει στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, που σκόραραν και στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U15 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-5
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 4-2

Το παιχνίδι της ομάδας U16 θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.