Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρωτιά στην Αρμενία για την Εθνική U15 με γκολ του Ζευκή

Πρωτιά στην Αρμενία για την Εθνική U15 με γκολ του Ζευκή

 


Την πρωτιά στο διεθνές τουρνουά στην Αρμενία πήρε η Εθνική Παίδων U15 της Κύπρου, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Λευκορωσία, ενώ στο δεύτερο έκαμψε την αντίσταση του Καζακστάν. Στη τρίτη και τελευταία αναμέτρηση, η Κύπρος κέρδισε με 1-0 τους διοργανωτές, με το γκολ να σημειώνει ο Άγγελος Ζευκής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 14ο λεπτό. Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Με απολογισμό τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ολοκλήρωσε σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Παίδων U15 στην Αρμενία. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία της Αρμενίας με την υποστήριξη της UEFA και ήταν η πρώτη παρουσία της Εθνικής μας σε αυτή την ηλικία. Οι διεθνείς μας μέχρι πρόσφατα ήταν μέλη της Εθνικής U14. Ο Άγγελος Ζευκής στο 14ο λεπτό σκόραρε για την Κύπρο και το γκολ αυτό καθόρισε τελικά και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου άρχισε το παιχνίδι με τους Χρυσοστόμου, Φιλίππου, Λαό, Κωστή, Κοτσώνη, Ζευκή, Αναστασιάδης, Λοΐζου, Κοκκινόφτας, Νικολεττίδης, Μότης.

Ο απολογισμός του τουρνουά:
Κύπρος – Λευκορωσία…1-0
Αρμενία – Καζακστάν…2-2 (3-4 πέναλτι)
Κύπρος – Καζακστάν…3-2
Αρμενία – Λευκορωσία…1-0
Αρμενία – Κύπρος…0-1