Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έπεσαν σε γνωστό αντίπαλο οι μικροί

Έπεσαν σε γνωστό αντίπαλο οι μικροί

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης για τα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ που διοργανώνει η ΚΟΠ. Μοναδική παρουσία για την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι με την ομάδα του Κλιμακίου Λεμεσού στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, με παιδιά γεννηθέντες το 2006.

Οι “πράσινοι” στην κανονική διάρκεια τερμάτισαν στην κορυφή πετυχαίνοντας μόνο νίκες. Τώρα καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας κλιμακίου Λεμεσού, ομάδα που την κέρδισαν δύο φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν, στον πρώτο γύρο με 9-1 και το δεύτερο με 4-3. Ασφαλώς αυτό δεν παίζει κάποιο ρόλο, αφού πρόκειται για εντελώς διαφορετικό αγώνα, που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η νοκ-άουτ αναμέτρηση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στη Λεμεσό και εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ U12 προκριθεί θα αγωνιστεί ξανά μια εβδομάδα αργότερα στη Λάρνακα. Στόχος είναι ασφαλώς η ομάδα να φτάσει μέχρι και τον τελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, για να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Τα ζευγάρια στην κατηγορία U12:
Νέα Σαλαμίνα (Λεμεσού) – ΟMONOIA Λευκωσίας (Λεμεσού)
Ανόρθωση (Λάρνακας) – Ανόρθωση (Λευκωσίας)
Nuovo Calcio – Μιλτιάδης Τάλας
Αναγέννηση Δερύνειας – ΘΟΪ Λακατάμιας

Η αναμέτρηση της ομάδας μας θα διεξαχθεί στο στάδιο WEMBLEY Mini Football και θα αρχίσει στις 8 το πρωί.

Μετά το τέλος του κάθε αγώνα, αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, θα διεξάγεται παράταση 10 λεπτών (2 ημίχρονα των 5 λεπτών). Αν και μετά το τέλος της παράτασης ο αγώνας εξακολουθεί να είναι ισόπαλος, θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι (5 πέναλτι κάθε ομάδα).