Home TOP NEWS Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων U15 η ΟΜΟΝΟΙΑ

Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων U15 η ΟΜΟΝΟΙΑ


Την 30η νίκη της σε 34 παιχνίδια Πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΚ, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΓΣΠ. Η ομάδα μας κατέκτησε μαθηματικά την πρωτιά στο “μαραθώνιο”, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε, αφήνοντας πίσω της το Αποέλ που δεν μπορεί να καλύψει τη διαφορά στους εναπομείναντες αγώνες. Οι “πράσινοι” είναι αήττητοι σε όλη τη σεζόν, κάτι που στοχεύουν να διατηρήσουν, ενώ παράλληλα θέλουν να φτάσουν τους 100 βαθμούς.

Κυριάρχησε η ομάδα μας στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, φτιάχνοντας αρκετές φάσεις μπροστά από το αντίπαλο τέρμα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως ανήκε στην ΑΕΚ που με τη έναρξη του αγώνα είχε οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επόμενη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ. Σε προσπάθεια του Σωκράτη Χατζηβασιλείου η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίκτυα. Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες όμως είτε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έδινε τη λύση ή η αστοχία των πράσινων δεν έφεραν άλλο γκολ μέχρι το 35′ που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Όπως τέλειωσε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο για την ομάδα μας, άκρως απειλητικά για τους αντιπάλους. Οι πράσινοι με γκολάρα του Χατζηβασιλείου στο 41′ διπλάσιασαν τα γκολ τους και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Στο 59′ ακολούθησε τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Αντόνιο Φώτη που πλάσαρε από κοντά μετά από ατομική προσπάθεια του Γιώργου Ποντικού που έδωσε την κατάλληλη ώρα την ασίστ. Ακολούθησαν κι άλλες φάσεις όμως το 3-0 δεν άλλαξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε και μαθηματικά τον τίτλο.

Οι νεαροί μας πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τον τίτλο!

@acomonianicosia U15 Champions 🏆☘⚽

A post shared by Omonoianews.com (@omonoianews) on

Τον αγώνα παρακολούθησαν γύρω στα 200 άτομα που χειροκρότησαν τους μικρούς μας.

https://instagram.com/p/BiZIU26nYsn/