Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τέσσερα στα τέσσερα για τους Παίδες

Τέσσερα στα τέσσερα για τους Παίδες

 


Το τέσσερα στα τέσσερα έκαναν οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων Παίδων. Οι “πράσινοι” κάτω των 15 ετών, που την περασμένη βδομάδα κλείδωσαν την κορυφή, συνέχισαν το αήττητο σερί τους, το οποίο στοχεύουν να διατηρήσουν μέχρι το φινάλε και παράλληλα να ξεπεράσουν τους 100 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 σημείωσε τα δύο τέρματα της, που ήταν τα μόνα στην αναμέτρηση, στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ιωάννης Κουτσούκη άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό και ο Κυριάκος Χρυσομήλης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις. Η ομάδα μας ανέβηκε πάλι στην 3η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέρασε άνετα από την έδρα της Αλκής, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της. Χατ-τρικ πέτυχε ο Άγγελος Ζευκή, που έφτασε τα 49 γκολ στο Πρωτάθλημα. Ο νεαρός διεθνής μετράει επίσης δύο και πέντε γκολ με τις ομάδες κάτω των 16 και 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντίστοιχα. Άνοιξε το σκορ στο 23′ διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας μας εφτά λεπτά αργότερα, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 62′. Στο 34′ δίχτυα είχε βρει ο Αντρέας Ιωάννου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Αλκής. Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 39, ένα λεπτό δηλαδή πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Θεόδουλο Ανδρέου. Στο 58′ ο Νικόλας Ασπρής διπλασίασε τα τέρματα του “τριφυλλιού” και οκτώ λεπτά μετά ο Ανδρέας Ζαχαρίου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έριξε “4άρα” στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλκή. Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, Ανδρόνικος Κακουλλής, φτάνοντας τα 32 γκολ στη σεζόν. Οι “πράσινοι” διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 69′ με τον Ηλία Περπέρη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και τέσσερα λεπτά μετά σκόρερ χρίστηκε ο Ανδρέας Ποντικός. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ηλίας Περπέρη, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, στο 76ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Αλκή-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U15 Αλκή-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αλκή 3-1
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αλκή 4-0