Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εξαιρετική παρουσία από τους μικρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Vermio Soccer Festival

Εξαιρετική παρουσία από τους μικρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Vermio Soccer Festival

 


Εξαιρετική η παρουσία των δύο ομάδων της ακαδημίας του κλιμακίου Λάρνακας στο Vermio Soccer Festival. Οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να συμμετέχουν στο τουρνουά και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες!

Διαβάστε ακόμη: Τους έκαναν κερκίδα!

Οι δύο ομάδες μας τερμάτισαν στην τριάδα. Η ομάδα με γεννηθέντες του 2006 πήγε στον τελικό, εκεί όμως ηττήθηκε και έτσι έμεινε στη 2η θέση. Όσο για την ομάδα με γεννηθέντες του 2008, έχασε στα ημιτελικά, όμως κέρδισε στον μικρό τελικό και κατέλαβε την 3η θέση.

Να σημειωθεί πως αμφότερες οι ομάδες μας συμμετείχαν στις κατηγορίες γεννηθέντες ένα χρόνο νωρίτερα, παίζοντας αντίπαλος με κυρίως με παιδιά μεγαλύτερα τους. Παρ’ όλα αυτά είχαν τρομερή πορεία και τους αξίζουν συγχαρητήρια, με όλους στην ακαδημία να νιώθουν περηφάνια για τους μικρούς.

Η πορεία για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατηγορία 2005 ξεκίνησε από τον όμιλο, όπου οι “πράσινοι” του 2006 πήραν αήττητοι την πρωτιά. Ο τίτλος χάθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, αφού ο τελικός με αντίπαλο την Ακαδημία Αργυρίου ολοκληρώθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.. Δυστυχώς, η ομάδα μας έχασε στη διαδικασία των πέναλτι.

Όσον για την ΟΜΟΝΟΙΑ με γεννηθέντες του 2008, έπαιξαν στην κατηγορία 2007 και επίσης τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Η πορεία για τα τριφυλλάκια σταμάτησε στα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκαν από τον Αστέρα Νάουσας. Στον μικρό τελικό επικράτησαν απέναντι στην Ακαδημία Αινείας και κατέλαβαν την 3η θέση.