Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ολοκληρώθηκε με φιλικό ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας και νέα κλήση

Ολοκληρώθηκε με φιλικό ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας και νέα κλήση

 


Ολοκληρώθηκε με φιλικό ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων U15 και πραγματοποιήθηκε νέα κλήση για την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτήν από την ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκονται οι Λοΐζος Λοϊζου, Άγγελος Ζευκής, Γιώργος Ποντικού, Αντόνιο Φώτη και Πέτρος Φωκάς. Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Με νικηφόρο φιλικό παιχνίδι στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Παίδων U15. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές (εκτός από τον τραυματία Ιάκωβο Λαό) χρησιμοποιώντας δύο ενδεκάδες απέναντι στην ΑΕΛ, που συγκροτήθηκε από ποδοσφαιριστές των ομάδων της U15 και U16.

Ήταν καθαρά ένας φιλικός αγώνας με προπονητικό χαρακτήρα και η Εθνική μας θα δώσει νέο φιλικό με αντίπαλο την Εθνική Παίδων U14 την Παρασκευή 22 Ιουνίου. Στο φιλικό εναντίον της ΑΕΛ συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Συλβέστρος (Παπακλεοβούλου – Χαμπαλλής), Παπαδημητρίου (Φιλίππου), Α. Μιχαήλ (Κατσιάμης), Κωστή (Πέτρου), Κοκκινόφτας (Νεοφύτου), Φότη (Παυλίδης), Κοτσώνης (Μαρνέρος), Ποντικού (Φωκάς), Χρήστου (Ζευκής), Αναστασιάδης (Οικονομίδης), Χρυσοστόμου (Λοΐζου).

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και σημειώνεται ότι σε σχέση με τον αρχικό κατάλογο, προστέθηκαν και κάποια νέα παιδιά που είχαν κληθεί και στο παρελθόν σε προπονήσεις της Εθνικής μας. Καθημερινές προπονήσεις από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουνίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U-15 για την ερχόμενη εβδομάδα. Προπονήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 18, 19, 20, 21 και 22 Ιουνίου στο κοινοτικό Στάδιο Πυργών στις 09:00 το πρωί. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας στις 08:15, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών στις 08:30, προπονήσεις 09:00 – 10:30.