Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πέντε “πράσινοι” στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων U15

Πέντε “πράσινοι” στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων U15

 


Ανάμεσα στους 24 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων κάτω των 15 ετών της Κύπρου βρίσκονται πέντε “πράσινοι”. Οι Λοΐζος Λοΐζου, Άγγελος Ζευκής, Γιώργος Ποντικού, Αντόνιο Φώτη και Πέτρος Φωκάς θα προπονούνται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το επόμενο διάστημα. Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων U15. Για τρεις εβδομάδες ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου και οι συνεργάτες του, θα δουλέψουν με τους διεθνείς μας με στόχο την περαιτέρω βελτίωση μέχρι τις επόμενες διεθνείς φιλικές εξετάσεις.

Από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας με το διεθνές τουρνουά της Αρμεναίας η ομάδα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, όμως η δημιουργία καλύτερης προοπτικής για μελλοντικές υποχρεώσεις χρειάζεται σκληρή και συστηματική δουλειά. Η ΚΟΠ μέσα από τους σχεδιασμούς της έχει ενισχύσει το πρόγραμμα ανάπτυξης με διάφορους τρόπους και οι νεαροί διεθνείς μας θα ολοκληρώσουν αυτή τη φάση της δουλειάς στο τέλος Ιουνίου.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας που διανύουμε περιλαμβάνει και φιλικό αγώνα την Παρασκευή με αντίπαλο την ΑΕΛ. Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών.