Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ανδρέας Ιωάννου: «Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Ανδρέας Ιωάννου: «Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο αμυντικός της επίλεκτης ομάδας κάτω των 17, Ανδρέας Ιωάννου. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Πρωταθλήματος, τους στόχους αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Αναλυτικά:

Τις επίσημες υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, Ανδρέας Ιωάννου, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως το «τριφύλλι» θα ξεκινήσει νικηφόρα .

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη νίκη και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Η προετοιμασία πάει εξαιρετικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πέρσι τα πήγαμε αρκετά καλά, όμως φέτος θέλουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και να έχουμε πολλές επιτυχίες. Ο προπονητής μας κ. Χάρης Καλλικάς και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Βασίλης Μήττας δουλεύουν με ζήλο και επαγγελματικά μαζί μας, κάτι που μας βοηθά πολύ. Στόχος όπως μας λέει ο προπονητής, είναι πρώτα να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές και έπειτα το πρωτάθλημα. Εννοείται όμως πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο» ανέφερε ο Ανδρέας Ιωάννου.

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑ U17 απέναντι στην Ανόρθωση, θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Κελιών, το προσεχές Σάββατο στις 09:00.