Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μάριος Νικολάου: «Οι συνθήκες έχουν σημειώσει περαιτέρω βελτίωση»

Μάριος Νικολάου: «Οι συνθήκες έχουν σημειώσει περαιτέρω βελτίωση»


Ο Μάριος Νικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναφέρθηκε στην ακαδημία και την ομάδα κάτω των 14 ετών στην οποία είναι ο νέος προπονητής. Αναλυτικά:

Συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Μάριος Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου εργάζεται στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία έξι χρόνια. Είχε επιτυχημένη παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ U12, μια ηλικιακή κατηγορία που έχει επιδείξει αρκετές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Πριν προσληφθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, εργαζόταν στην ακαδημία του Διγενή Μόρφου.

Ο κ. Μάριος Νικολάου ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Η προετοιμασία εξελίσσεται πολύ καλά. Είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία έξι χρόνια που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που λαμβάνω τόση βοήθεια σαν προπονητής. Οι συνθήκες έχουν σημειώσει περαιτέρω βελτίωση. Φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα, όμως θεωρώ πως η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στο σωστό δρόμο. Όσο αφορά το αγωνιστικό, έχουμε δώσει ήδη τρία φιλικά, ενώ προγραμματίζονται και άλλα ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Υπάρχει άφθονο ταλέντο, το οποίο πρέπει να δουλευτεί σωστά. Έχουμε στελεχώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 με επτά νέους παίκτες, ενώ αναμένετε να προχωρήσουμε σε ακόμη μία προσθήκη. Πιστεύω ότι γίνεται σωστή δουλειά στην Ακαδημία, κάτι που θα μπορεί στο μέλλον να διαπιστώσει και ο κόσμος».