Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α. Ζευκής: «Σίγουρα θέλουμε το πρωτάθλημα όμως πρώτος στόχος είναι να γινόμαστε...

Α. Ζευκής: «Σίγουρα θέλουμε το πρωτάθλημα όμως πρώτος στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο νεαρός επιθετικός της επίλεκτης ομάδας κάτω των 17, Άγγελος Ζευκής. Αναφέρθηκε για την ισοπαλία της πρεμιέρας, στις προσδοκίες της ομάδας, για την Εθνική αλλά και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Τον Άρη θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, σε εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγο της συμμετοχής οκτώ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στην Εθνική ομάδα.

Οι «πράσινοι» άρχισαν με ισοπαλία τις υποχρεώσεις τους και στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη. Για το παιχνίδι με τον Άρη, για τη συνέχεια αλλά και για την εθνική ομάδα, μίλησε την επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο επιθετικός της ομάδας Άγγελος Ζευκής.

«Προσπαθήσαμε στον πρώτο αγώνα όμως δεν τα καταφέραμε. Κάναμε όσα μας είπε ο προπονητής μας όμως δεν υπήρχε ηρεμία και αυτό μας κόστισε. Έχουμε ακούσει καλά λόγια για τον Άρη που είναι ο επόμενός μας αντίπαλος. Πάμε χωρίς ίχνος υποτίμησης για να πάρουμε τη νίκη. Το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, δεν μας δυσκολεύει καθόλου διότι υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα παρά το νεαρό της ηλικίας μας. Σίγουρα θέλουμε το πρωτάθλημα όμως πρώτος στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε έτσι ώστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή να ανέβουμε στην Α’ ομάδα. Είναι πολύ σημαντική εμπειρία για εμάς, οι διεθνής συμμετοχές που είχαμε την περασμένη εβδομάδα. Ήταν δύσκολα παιχνίδια στα οποία δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω πως εκπροσωπήσαμε επάξια την ΟΜΟΝΟΙΑ» ανέφερε ο Άγγελος Ζευκής.

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 απέναντι στον Άρη θα διεξαχθεί την προσεχές Τετάρτη, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα στις 16:30.