Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. Ιωακείμ: «Αφήνουμε πίσω τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα και να πάμε για...

Γ. Ιωακείμ: «Αφήνουμε πίσω τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα και να πάμε για την πρώτη μας νίκη»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 16, Γρηγόρης Ιωακείμ. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα πρώτα δυο ισόπαλα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε τη θέληση της ομάδας για την πρώτη νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι με ΑΕΚ. Αναλυτικά:

Με στόχο την πρώτη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ U16, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑ U16, Γρηγόρης Ιωακείμ, ο οποίος σχολίασε την ισοπαλία (3-3) στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς και τον αγώνα με την ομάδα της Λάρνακας.

«Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες, κυρίως στα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι απέναντι στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ και να χάνουμε βαθμούς. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα βελτιώνεται και θα γίνεται όλο και καλύτερη. Στόχος μας, αύριο, είναι η νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα», το σχόλιο του Γρηγόρη Ιωακείμ στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 απέναντι στον ΑΕΚ, θα διεξαχθεί αύριο (7/9), στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού, στη Λάρνακα και θα αρχίσει στις 17:00.