Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νικόλας Ντάλιας: «Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα βελτιώνεται»

Νικόλας Ντάλιας: «Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα βελτιώνεται»


Σε σχόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος προέβη ο τερματοφύλακας της U16 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Ντάλιας. Ο νεαρός αναφέρθηκε στην πρεμιέρα με την Ανόρθωση, αλλά και στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Αναλυτικά:

Οι υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 συνεχίζονται με γοργό ρυθμό. Μετά το ντέρμπι της Παρασκευής με την Ανόρθωση, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16, Νικόλας Ντάλιας, ο οποίος σχολίασε την ισοπαλία (1-1) στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και τον επόμενο αγώνα απέναντι στους «πράσινους» της Λεμεσού.

«Γνωρίζαμε πως η πρεμιέρια του πρωταθλήματος θα ήταν δύσκολη. Δώσαμε το 100% των δυνατοτητών μας απέναντι στην Ανόρθωση, προσπαθήσαμε πολύ για τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αφήσαμε, αμέσως, πίσω μας τον προηγούμενο αγώνα και βλέπουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Στόχος μας είναι η νίκη, και νομίζω πως όλοι μαζί, ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε. Με την πάροδο του χρόνου, είμαι βέβαιος, πως η ομάδα θα βελτιώνεται και θα γίνεται όλο και καλύτερη», το σχόλιο του Νικόλα Ντάλια.

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 απέναντι στον Άρη, θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Λυθροδόντα, την ερχόμενη Τετάρτη (5/9) στις 17:00.