Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Πέντε νίκες και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός της εβδομάδας που μας πέρασε για τις επίλεκτες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των επίλεκτων ομάδων:

ΟΜΟΝΟΙΑ U13 – GALACTICOS 2-2

Το πρώτο της βαθμό στη φετινή σεζόν κέρδισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 2-2, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στους Galacticos, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΣΠΙΣ.
Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Αγγελή, Αβρααμίδη, Οζλέρ, Ζουλαφάκη, Θεοδώρου, Γρηγορίου, Γιαννακού, Παπαθανασίου, Καλαφάτη και Ανδρέου.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και ευτύχησε να σκοράρει δύο φορές με τον Αβρααμίδη. Στο τέλος, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο και μοιραία έμεινε στην ισοπαλία, η οποία βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, την αδικεί.
Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13, την ερχόμενη Κυριακή, απέναντι στην ΑΕΛ, εκτός έδρας.

ΔΙΓΕΝΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ U14 2-6

Πολύ μεγάλη νίκη με 2-6 πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, απέναντι στον Διγενή Μόρφου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αρχηγείου Αστυνομίας.
Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δημητρίου, Ερωτοκρίτου, Τσιαπίνη, Παπαδόπουλο, Σταύρου και Αποστόλου.
Το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη φετινή σεζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μάριου Νικολάου, ο Σταύρου, ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα, ενώ το άλλο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε ο Σπύρου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο η ομάδα ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομενα και προηγήθηκε με 1-2. Στο δεύτερος μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν εξαιρετική και έφτασε στο τελικό 2-6, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Με αυτή την επιτυχία οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 10 βαθμούς, με απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στην Καρμιώτισσα, εντός έδρας.

ΟΜΟΝΟΙΑ U15 – ΔΙΓΕΝΗΣ 7-1

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, καθώς επικράτησε στο πλαίσιο τη 5ης αγωνιστικής, με 7-1 του Διγενή Μόρφου.
Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιωάννου ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Μαντορίνη, Χριστοδούλου, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Γρούτα, Κυλίλη, Τσουτσούκη, Στασή, Καϊάφα, Χριστάκη και Σπυριδάκη. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν έξι αλλαγές αφού το σκορ τους το επέτρεψε. Χρόνο συμμετοχής πήραν οι: Ναθαναήλ, Σταύρου Πίσσης, Κουρσαρή, Θεωδόρου και Παυλόπουλλος.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερίσχυσε του αντιπάλου από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και έφτασε σε άλλη μία νίκη στη φετινή περίοδο.
Σε μεγάλη μέρα ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Δημήτρης Σπυριδάκης, ο οποίος έστειλε πέντε φορές τη μπάλα στα δίκτυα, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Ιωάννης Τσουτσούκης και Δημήτρης Στασής.
Με το πέντε στα πέντε, το «τριφύλλι» συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 για το πρωτάθλημα θα είναι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

ΟΜΟΝΟΙΑ U16 – ΔΙΓΕΝΗΣ 4-0

Το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε, όσο εύκολα δείχνει και το τελικό σκορ, τον Διγενή Μόρφου με 4-0, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.
Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Χατζηβασιλείου, Πολυβίου, Κέζο, Αγγελή, Γεωργίου Λ., Ιωακείμ, Νικολάου, Μαυρή, Χριστοδούλου και Κίττου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Χαραλάμπους, Γεωργίου Σ., Σεργίδης Α., Σαμάνης και Κημήτρη.
Το τελικό αποτέλεσμα αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Νικολάου ήταν καλύτεροι σε όλοι τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στο επιβλητικό 4-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Νικολάου Π., Μαυρής, Ιωακείμ και Κίττου. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, τότε το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.
Μετά τη σημερινή της επιτυχία η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έφτασε στους 6 βαθμούς, με απολογισμό, μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι, για την ομάδα μας, το ερχόμενο Σάββατο (29/9) απέναντι στην Καρμιώτισσα, εκτός έδρας.

ΟΜΟΝΟΙΑ U17 – ΔΙΓΕΝΗΣ 6-1

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, αφού επιβλήθηκε με 6-1 του Διγενή Μόρφου για την 5η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.
Ο προπονητής Χάρης Καλλικάς, ξεκίνησε με τους Γεωργίου Μ., Φιλίππου, Κυριάκου, Ιωάννου, Καλλή, Χριστοδούλου, Χατζηγεωργίου, Γεωργίου Τ., Ζευκή, Λοΐζου και Ιβελίν. Πραγματοποιήθηκαν πέντε αλλαγές, με τους Σακκά, Ποντικό Α., Αντωνίου, Φωκά Κ. και Κουλουμπρή να παίρνουν θέση στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί και αποτελεσματικοί από την αρχή του παιχνίδιου, με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 3-0. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού ήταν παρόμοια και ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε αλλά δυο γκολ.
Από ένα γκολ πέτυχαν οι Καλλή, Λοΐζου, Ιβελίν και Κυριάκου ενώ δύο φορές σκόραρε ο Ζευκής.
Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας συγκομιδή 11 βαθμών. Το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα τεθεί αντιμέτωπο με την Καρμιώτισσα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ U19 0-3

Την τρίτη της νίκη σε τρεις αγώνες πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, αυτή τη φορά απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, της οποιας επιβλήθηκε με 0-3 στο Μενεού.
Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τους Νικολάου, Κακουλλή Α., Κακουλλή Γ., Γεωργίου, Ιακώβου, Λεμέσιο, Φώτη, Κονομή, Πατσή, Ποντικό και Χαραλάμπους Χ. Τις τρεις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Νικολάου, αποτέλεσαν οι Καλογερίδης, Χαραλάμπους Μ. και Μενοίκου.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο, έλεγχε τον αγώνα και με την ποιότητα που την διακρίνει, κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί. Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του «τριφυλλιού», ενώ γκολ σημείωσε και ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 συνεχίζει αλάνθαστη έχοντας 9 βαθμούς σε τρεις αγώνες και σκέφτεται τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, απέναντι στην Καρμιώτισσα.