Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. Κακουλλής: «Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα...

Γ. Κακουλλής: «Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο»


Στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραχώρησε δηλώσεις ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 19, Γιώργος Κακουλλής. Ο ακραίος επιθετικός της ομάδας μας, έκανε αναφορά στην προηγούμενη πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά και στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Αναλυτικά:

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί θα επιδιώξει η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 το Σάββατο απέναντι στην Ανόρθωση. Το «τριφύλλι» προέρχεται από σπουδαίο διπλό στη Λεμεσό επί του Απόλλωνα και η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα. Ακολουθεί άλλο ένα ντέρμπι με την ομάδα μας να θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή.

Για τους αγώνες με Απόλλωνα και Ανόρθωση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, o ακραίος επιθετικός της ομάδας, Γιώργος Κακουλλής:

«Θεωρώ πως ήταν η πιο σημαντική νίκη που πετύχαμε μέχρι στιγμής, γιατί μας κρατά στην πρώτη θέση. Περάσαμε ίσως από την πιο δύσκολη έδρα στο πρωτάθλημα. Είχαμε μπει δυνατά από την αρχή, κάτι που μας βοήθησε να πάρουμε νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων. Το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα πιο σημαντικό. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που την κερδίσαμε με τέσσερα γκολ στο κύπελλο, όμως το παιχνίδι θα είναι επικίνδυνο και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πιστεύω πως μπορούμε για το πρωτάθλημα, όμως ο κύριος μας στόχος είναι να ανέβουν ποδοσφαιριστές στην Α’ ομάδα. Βρίσκομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και πέντε χρόνια και φέτος μπορώ να πω πως τα πράγματα δουλεύουν πολύ πιο επαγγελματικά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την παρουσία μου, όμως θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου, με πιο πολλά γκολ».

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 απέναντι στην Ανόρθωση, θα διεξαχθεί αύριο (27/10) στις 14:30, στο «Ηλίας Πούλλος».