Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ν. Ντάλιας: «Όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι»

Ν. Ντάλιας: «Όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο ποδοσφαιριστής της επίλεκτης ομάδας κάτω των 16, Νικόλας Ντάλιας. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τον επερχόμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Στις νίκες επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, παρουσιάζοντας βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της. Αυτή την εβδομάδα οι πράσινοι αντιμετωπίζουν για την 9η αγωνιστική τη Νέα Σαλαμίνα και ψάχνουν τη δεύτερη σερί επιτυχία τους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑ U16, Νικόλας Ντάλιας, ο οποίος σχολίασε τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς και τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στους ερυθρόλευκους.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω θα παρουσιάσουμε πολύ βελτιωμένο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος», το σχόλιο του Ντάλια.

Ο αγώνας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Προπονητικό Κέντρο των ερυθρολεύκων στο Μενεού και θα αρχίσει στις 10:00.