Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας


Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Δείτε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά:

U13: ΕΝΑΔ Π.Χρυσοχούς – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Ισόπαλη 1-1 σε εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΕΝΑΔ Π.Χρυσοχούς αναδείχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Δαρείος, παρέταξε τους Χαραλάμπους, Κοτσώνη, Γρηγορίου, Καλαφάτη, Γιαννακού, Αγαπίου, Θεοδώρου, Αβρααμίδη, Οζλέρ, Ανδρέου και Ζουλαφάκη, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Μαυρή, Δαρείου και Παπακυριακού. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Αβρααμίδης. Οι «πράσινοι» μετά το σημερινό αποτέλεσμα έφτασαν τους 8 βαθμούς, αφού μέχρι στιγμής μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Επόμενος αντίπαλος ο Χαλκάνορας Ιδαλίου, την ερχόμενη Κυριακή, εντός έδρας.

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 2-0

Τη νικηφόρα πορεία της συνεχίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Οι «πράσινοι» κέρδισαν και το ΘΟΪ με 2-0 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον τρέχουν σερί έξι διαδοχικών νικών. Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με τους Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Παπαδόπουλλο, Παναγιώτου, Δημητρίου, Πέτρου Α., Τσιαπίνη, Νεοφύτου, Σταύρου και Λάμπρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Σωτηρίου, Ερωτοκρίτου, Πέτρου Μ. και Αποστόλου. Τα γκολ που έδωσαν τη νίκη, πέτυχαν οι Α. Πέτρου και Σωτηρίου. Την ερχόμενη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έχει ρεπό, με την επόμενή της αγωνιστική υποχρέωση να είναι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο 27/10.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 0-0

«Λευκή» ισοπαλία απέναντι στο ΘΟΪ έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυρθοδόντα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους ίδιους έντεκα που παρατάχθηκαν και την περασμένη εβδομάδα απέναντι στον Απόλλωνα (Μαλέκκος, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Μακρυγιώργης, Γρούτας, Πίσσης, Χριστάκη, Θεοδώρου, Στασής, Τσουτσούκης, Σπυριδάκης). Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Ιωάννου πραγματοποίησε πέντε αλλαγές, με τους Χατζηχρίστου, Χριστοδούλου, Κυλίλη, Ναθαναήλ και Καϊάφα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Το «τριφύλλι» διεύρυνε το αήττητο σερί του, αφού στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Επόμενη αναμέτρηση για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 σε δύο εβδομάδες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

 

U16: ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία επιβλήθηκε με 0-2 του ΘΟΪ στη Λακατάμια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τους Ντάλια, Πολυβίου, Ιωακείμ, Αγγελή, Κέζο, Γεωργίου Σ., Χριστοδούλου, Μαυρή, Νικολάου, Ιβελίν και Κίττου. Τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Νικολάου αποτέλεσαν οι Γεωργίου Λ., Σαμάνη και Σεργίδης. Το «τριφύλλι» παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ήταν αποτελεσματικό και με τα γκολ των Ιβελίν Βιολίνοβ και Γεωργίου Λούκα έφτασε στην δεύτερή του φετινή νίκη. Την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί ρεπό για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, το Σάββατο 27/10.

 

U17: ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 καθώς κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 το ΘΟΪ για την 8η αγωνιστική. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Χρυσοστόμου,Κυριάκου, Χατζηβασιλείου, Καλλή, Χρίστου, Γεωργίου,Φώτη, Ιωάννου, Λοΐζου, Ποντικός Γ. και Ζευκής. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή πήραν επίσης οι Κουλουμπρής, Χριστοδούλου, Φιλίππου και Ποντικός Α. Η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ του Λοΐζου Λοΐζου, ακολούθως το ΘΟΪ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως οι «πράσινοι» ξαναπήραν προβάδισμα με αυτογκόλ. Μετά από τη σημερινή νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 άφησε πίσω της τα ατυχή αποτελέσματα που είχε το τελευταίο διάστημα και πάει στο ρεπό της ερχόμενης εβδομάδας με ηρεμία και καλή ψυχολογία. Ακολουθεί σε δύο εβδομάδες από σήμερα, ο αγώνας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.