Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα


Επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 19 και το πρόγραμμα έχει ντέρμπι με την ομάδα του Απόλλωνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή και θέλει να διατηρηθεί εκεί, αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά από τον αντίπαλο της. Για το παιχνίδι μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Αναλυτικά:

Επιστρέφει στη δράση αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Λεμεσό για το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα μας έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, για να παραμείνει στη κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά από τους «κυανόλευκους» στους έξι βαθμούς.

Αναφορικά με τον προσεχές αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

«Περιμένουμε ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι. Πάμε στη Λεμεσό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε σαν οικογένεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Μπαίνουμε πάντα μέσα στο γήπεδο για να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε στις πρώτες θέσεις» ανέφερε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Κληθείς να σχολιάσει τις κλήσεις του στην Εθνική ομάδα, ανέφερε: «Είναι κάτι σημαντικό για εμένα αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας που βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής. Έχω λάβει σημαντικές εμπειρίες από τα ματς της Εθνικής, καθώς είναι απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Τώρα θα παίξουμε για τα προκριματικά του EURO και εύχομαι να πάρουμε την πρόκριση για τα τελικά».

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 θα διεξαχθεί στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης και θα αρχίσει στις 15:30.