Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Χρίστος Χατζηχρίστου για το ντέρμπι κορυφής με Απόλλωνα

Ο Χρίστος Χατζηχρίστου για το ντέρμπι κορυφής με Απόλλωνα


Τον Απόλλωνα αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αυτήν τη βδομάδα και πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Ο Χρίστος Χατζηχρίστου της ομάδας κάτω των 15 σχολιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναλυτικά:

Ντέρμπι κορυφής δίνει το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, η οποία θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στη κορυφή με 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα μας στη δεύτερη θέση με 16. Οι «πράσινοι» του Γιώργου Ιωάννου θέλουν το τρίποντο, για να ανέβουν, για πρώτη φορά φέτος, μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Για το τι πρέπει να κάνει το “τριφύλλι” για να κερδίσει το ντέρμπι κορυφής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρίστος Χατζηχρίστου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.

«Πιστεύω δεν καταφέραμε να αποβάλουμε το άγχος απέναντι στη Καρμιώτισσα, με αποτέλεσμα αυτό να μας επηρεάσει αγωνιστική και στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Για να κερδίσουμε το παιχνίδι, το Σάββατο, χρειάζεται να κερδίζουμε όλες τις μονομαχίες, να παίξουμε δυνατά και να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που θα βρούμε. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, να κερδίσουμε και να ανέβουμε στην κορυφή. Μέχρι τώρα, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και το πρώτο ημίχρονο με το Διγενή, τα έχουμε πάει καλά. Έχουμε δείξει πως υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Ζητούμενο δεν είναι απαραίτητα ο τίτλος αλλά η βελτίωσή μας» ανέφερε ο Χρίστος Χατζηχρίστου.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στον Απόλλωνα, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, στις 12:00, στα βοηθητικά γήπεδα του Τσιρείου.