Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Απέναντι στον Εθνικό Άχνας για να παραμείνει στην κορυφή

Απέναντι στον Εθνικό Άχνας για να παραμείνει στην κορυφή


Η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα παραμένει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 15 ετών και θέλει να συνεχίσει το επίτευγμα με νίκη. Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή και η παραμονή σε αυτήν περνά μέσα από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Για το παιχνίδι αλλά και τον ίδιο, μίλησε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας, Ιωάννης Τσουτσούκης. Αναλυτικά:

Την προετοιμασία της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας συνεχίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου βρίσκεται αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας, Ιωάννης Τσουτσούκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζοντας της αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στον Σαββατιάτικο αγώνα.

«Θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αγώνας μέσα μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα τα δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μου την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα μας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία καθώς ακόμα είμαστε αήττητοι. Έχουμε στόχο την συνεχή βελτίωση έτσι ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία προς τον τίτλο».

Κληθείς να σχολιάσει την φετινή του παρουσία και την κλήση του στην Εθνική ομάδα, ανέφερε: «Είμαι περήφανος που είμαι στην Εθνική. Μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την οικογένειά μου, την ομάδα μου και την πατρίδα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή που με επέλεξε. Όσο αφορά την φετινή μου παρουσία, είμαι ευχαριστημένος και θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στον Εθνικό θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, στις 12:00 στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς.