Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δ. Στασής: «Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος»

Δ. Στασής: «Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο ποδοσφαιριστής της επίλεκτης ομάδας κάτω των 15, Δημήτρης Στασής. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΖ, για το προηγούμενο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η άμεση επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ στο «Ηλίας Πούλλος», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για τον αγώνα με τους «πράσινους» της Λεμεσού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ακραίος επιθετικός, Δημήτρης Στασής.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, πιστεύω θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Η πορεία μας μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή και στόχος στο τέλος της σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Δημήτρης Στασής.

Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (10/11) στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αρχίσει στις 10:00.