Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με στόχο την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Εθνικό

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Εθνικό


Η επίλεκτη ομάδα κάτω των 16 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στον Σαββατιάτικο αγώνα της απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Για το παιχνίδι αλλά και για την παρουσία της ομάδας, μίλησε ο Σωκράτης Αγγελή στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Αναλυτικά:

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 υποδέχεται το Σάββατο (01/12) τον Εθνικό Άχνας. Ο Σωκράτης Αγγελή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί, καθώς και στην πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν.

«Ο Εθνικός είναι μία καλή ομάδα, τη γνωρίζουμε και από την περσινή σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά αν κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας, τότε θα κερδίσουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, να έχουμε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια και να πανηγυρίσουμε περισσότερες νίκες», το σχόλιο του δεξιού ακραίου αμυντικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 10:00.

close
close