Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Να συνεχίσει το αήττητο σερί με νίκη

Να συνεχίσει το αήττητο σερί με νίκη


Η μοναδική αήττητη ομάδα παραμένει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 15, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση. Αυτή τη βδομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει νίκη για να συνεχίσει το αήττητο της. Αναλυτικά:

Εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας δίνει το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το εντυπωσιακό σερί.

Για το παιχνίδι απέναντι στους «μαυροπράσινους» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο μέσος της ομάδας, Αντώνης Χριστάκη.

«Αν τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν θα τα καταφέρουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο και εφόσον κάνουμε το παιχνίδι μας τότε είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα κάνει εξαιρετική πορεία και είναι αήττητη. Στόχος μας είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση» ανέφερε ο Αντώνης Χριστάκη.

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 στο «Ηλίας Πούλλος».