Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (10-11/11)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (10-11/11)


Πέντε νίκες και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: Σαλαμίνα – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6

Επιστροφή στις επιτυχίες και μάλιστα με μία πολύ μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13, στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 0-6 τη Νέα Σαλαμίνα, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» στο Μενεού. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Πισήα, Δαρείο, Παπαθανασίου, Γιαννακού, Γρηγορίου, Αγγελή, Ζουλαφάκη, Αγαπίου, Αβρααμίδη, Θεοδώρου και Οζλέρ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τη Νέα Σαλαμίνα και έφτασε άνετα στο «τρίποντο» χάρη στα τρία γκολ του Οζλέρ, τα δύο του Θεοδώρου, ενώ ένα τέρμα προήλθε από αυτογκόλ. Με τη σημερινή του επιτυχία το «τριφύλλι» έφτασε στους 11 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (18/11) απέναντι στο Αποέλ (κλιμάκιο Λευκωσίας), εντός έδρας.

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ 5-0

Την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτη η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε και την ΑΕΖ με 5-0, στο «Ηλίας Πούλλος», φτάνοντας έτσι στην ένατη σερί επιτυχία της. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Γεωργίου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Ερωτοκρίτου, Δημητρίου, Τσιαπίνη, Σταύρου, Σπύρου και Αποστόλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε άνετα στο 5-0, με σκόρερ τους Αποστόλου, Σπύρου, Σταύρου, Λάμπρου και Χρίστου. Μετά από αυτό το «τρίποντο» οι «πράσινοι ανέβηκαν στους 28 βαθμούς με απολογισμό εννέα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο (17/11, 10:00) απέναντι στην Πάφο FC εκτός έδρας.

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ 3-0

Την όγδοή της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς επιβλήθηκε της ΑΕΖ στο «Ηλίας Πούλλος» με 3-0. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Μαλέκκο, Ευαγγέλου, Πίσση, Μακρυγιώργη, Καϊάφα, Χριστοδούλου, Χριστάκη, Τσουτσούκη, Ναθαναήλ, Χατζηχρίστου και Σπυριδάκη. Αλλαγή έπαιξαν οι Θεοδώρου, Παυλόπουλλος, Κουρσάρης, Σταύρου και Κυλίλης. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Χριστάκη, Σπυριδάκης και Θεοδώρου. Με το σημερινό τρίποντο η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (1-1) μεταξύ του ΘΟΪ και του Απόλλωνα, περνώντας στη δεύτερη θέση και μειώνοντας παράλληλα στο -2 από την κορυφή, έχοντας και αγώνα λιγότερο. Επόμενος αγώνας την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός έδρας απέναντι στην Πάφος FC.

U16: ΑΕΖ – ΟΜΟΝΟΙΑ 5-0

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, αυτή την αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΖ με 5-0. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Κέζο, Ιωακείμ, Αγγελή, Σαμάνη, Σεργίδης, Πολυβίου, Νικολάου, Χριστοδούλου, Μαυρή και Κημήτρη. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 το ερχόμενο Σάββατο (17/11, 10:00) απέναντι στην Πάφος FC στο «Ηλίας Πούλλος».

U17: ΑΕΖ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4

Συνέχεια στην αγωνιστική της βελτίωση έδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 καθώς κέρδισε με 4-2 την ΑΕΖ στη Λεμεσό. Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Καλλικάς, παρέταξε τους Θεοχάρους, Σακκά, Κυριάκου, Χρίστου, Ιωάννου, Φώτη, Γεωργίου, Ποντικό, Ζευκή, Βιολίνοβ και Λοΐζου. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Χριστοδούλου, Χατζηγεωργίου και Φιλίππου. Οι «πράσινοι» έπιασαν πολύ καλή απόδοση, απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες και το σκορ μπορούσε κάλλιστα να ήταν μεγαλύτερο. Δύο φορές σκόραρε ο Λοΐζος Λοΐζου ενώ από ένα γκολ πέτυχαν ο Αντόνιο Φώτη και ο Τάσος Γεωργίου. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 21 βαθμούς και περιμένει απώλειες τον προπορευόμενων ομάδων για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση ενόψει συνέχειας.

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 4-1

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς κέρδισε 4-1 το Αποέλ στο «Ηλίας Πούλλος», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τους πρώτους έντεκα για το «τριφύλλι» αποτέλεσαν οι Αντωνίου, Φώτη, Τζιωνής, Γεωργίου, Ιακώβου, Λεμέσιος, Α. Κακουλλής, Γ. Κακουλλής, Κονομής, Ποντικός και Χαραλάμπους. Χρόνο συμμετοχής πήραν ως αλλαγή και οι Μενοίκου, Παναγή και Γαβριήλ. Η ομάδα μας ήταν αυτή που απώλεσε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο σε δύο περιπτώσεις με τους Χαραλάμπους και A. Κακουλλή. Ατύχησε να βρεθεί πίσω στο σκορ το 29’ κόντρα στη ροή του αγώνα με το ημίχρονο να λήγει 0-1 υπέρ τον φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη του αντιπάλου και μέσα σε λίγα λεπτά έφερε τα πάνω κάτω με σκόρερ τον Α. Κακουλλή στο 51’ και τον Φώτη στο 57’. Οι «πράσινοι» όσο περνούσε ο χρόνος γίνονταν ακόμα καλύτεροι ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1 με γκολ του Α. Κακουλλή στο 83’ και του Τζιωνή στο 85’. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Με τη σημερινή νίκη έμεινε μόνη πρώτη στους 24 βαθμούς αφήνοντας στους 21 τον Αποέλ. Ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα, με τον επόμενο αγώνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19 να είναι το Σάββατο (1/12) εκτός έδρας απέναντι στον Εθνικό Άχνας.