Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (17-18/11)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (17-18/11)


Δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 2-3

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ηττήθηκε, εντός έδρας, από τον ΑΠΟΕΛ (κλιμάκιο Λευκωσίας) με 2-3 παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Ο προπονητής των «πρασίνων», Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Καλαφάτη, Παπαθανασίου, Γιαννακού, Γρηγορίου, Αγαπίου, Αγγελή, Θεοδώρου, Ζουλαφάκη, Αβρααμίδη και Οζλέρ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χάρη στα δύο γκολ του Αβρααμίδη. Στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» δέχθηκε δύο τέρματα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-3. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Κυριακή (25/11, 10:00) απέναντι Π.Ο Ξυλοτύμπου, εκτός έδρας.

 

U14: Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας αναδείχθηκε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Ερωτοκρίτου, Δημητρίου, Τσιαπίνης, Λάμπρου, Σταύρου, Αποστόλου . Ως αλλαγή αγωνίστηκαν ο Νεοφύτου, Γεωργίου Μ., Πέτρου Α. και Παπαδόπουλλος. Το γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχε ο Σωτηρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη απώλεια βαθμών έπειτα από εννέα συνεχόμενες νίκες για την ομάδα μας. Μετά το πέρας και της 13η αγωνιστικής η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση.

 

U15: Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Συνέχεια στις νίκες έδωσε και αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας με 0-2 της Πάφος FC. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Μαλέκος, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Χατζηχρίστου, Σταύρου, Χριστοδούλου, Χριστάκη, Τσουτσούκης, Θεοδώρου, Κουρσάρης και Καϊάφας. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Κυλίλης, Στασής, Ναθαναήλ, Παυλόπουλλος και Μαντορίνης. Σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν οι Καϊάφας και Χριστοδούλου. Μετά και τη σημερινή επιτυχία η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έφτασε τους 30 βαθμούς σε δώδεκα αγώνες. Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα σε μία εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό εντός έδρας.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 1-2

Την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Πάφος FC γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενο μπήκαν καλύτερα και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Η ομάδα μας ακολούθως μείωσε σε 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με τους Ντάλια, Κέζο, Σεργίδη, Σαμάνη, Αγγελή, Νικολάου, Γεωργίου Λ., Πίσση, Χριστοδούλου, Μαυρή και Κημήτρη. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Κίττου, Χαραλάμπους και Χρυσομήλης. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Γεωργίου Λούκας. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 παρέμεινε στους 12 βαθμούς. Ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 2-0

Την έβδομή της φετινή νίκη και τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-0 της Πάφος FC στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στο «Ηλίας Πούλλος». Φανέλα βασικού πήραν οι Χρυσοστόμου, Σακκάς, Κυριάκου, Ιωάννου, Χρίστου, Φώτη, Ποντικός Α., Χριστοδούλου, Ζευκής, Βιολίνοβ και Φιλίππου. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή πήραν οι Κουλουμπρής, Ιωακείμ, Πολυβίου και Χατζηβασιλείου. Τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας πέτυχαν ο Αντόνιο Φώτη και ο Ιβελίν Βιολίνοβ. Η τρίτη κατά σειρά επιτυχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 την έφερε στους 24 βαθμούς. Την ερχόμενη εβδομάδα το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.