Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (24/11)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (24/11)

Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων, στα παιχνίδια που έδωσαν το περασμένο Σάββατο. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.


Αναλυτικά:

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός 2-0

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 άφησε πίσω την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής και επέστρεψε στις νίκες. Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισε στο «Ηλίας Πούλλος» τον Ολυμπιακό με 2-0 και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας στους δύο βαθμούς. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Σπύρου, Αποστόλου, Γεωργίου, Σωτηρίου, Παπαδόπουλο, Ερωτοκρίτου, Τσιαπίνη, Χρίστου, Σταύρου, Νεοφύτου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Λάμπρου, Δημητρίου και Παναγιώτου. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να φτάσει σε ακόμη πιο ευρεία νίκη. Τα γκολ για τους «πράσινους» πέτυχαν οι Χρίστου και Νεοφύτου. Έτσι, μετά από 14 αγωνιστικές το «τριφύλλι» ανέβηκε στους 32 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Βρίσκεται στη 2η θέση, δυο βαθμους πίσω από την κορυφή. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (1/12, 10:00) απέναντι στον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός 2-0

Κορυφή «πάτησε» η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς η εντός έδρας νίκη με 2-0 που πέτυχε σήμερα σε βάρος του Ολυμπιακού την έφερε μόνη πρώτη αφού προσπέρασε το ΘΟΪ. Οι «πράσινοι» άρχισαν τον αγώνα με τους Μαλλέκο, Καϊάφα, Μακρυγιώργη, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Πίσση, Χριστάκη, Χριστοδούλου, Παυλόπουλλο, Ναθαναήλ και Σπυριδάκη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Τσουτσούκης, Στασής, Κυλίλης, Θεοδώρου, Μαντορίνης και Σταύρου. Τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας πέτυχε ο Ιωάννης Τσουτσούκης. Με το σημερινό αποτέλεσμα το «τριφύλλι» ανέβηκε στους 33 βαθμούς και στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου τρέχει αήττητο σερί 13 αγώνων με απολογισμό δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επόμενος αγώνας, εκτός έδρας κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

 

U16: Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0

Την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό γνωρίσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν ήταν αρκετή για να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Κέζο, Σεργίδη, Χατζηχρήστου, Σαμάνη, Πολυβίου, Ιωακείμ Μαυρής, Κίττου, Χριστοδούλου, Νικολάου. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 παρέμεινε στους 12 βαθμούς. Ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

 

U17: Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό, έφερε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια από τις καλύτερές της φετινές εμφανίσεις όμως η αναποτελεσματικότητα στέρησε το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο. Ο τεχνικός της ομάδας μας, Χάρης Καλλικάς, άρχισε τον αγώνα με τους Χρυσοστόμου, Χατζηβασιλείου, Κυριάκου, Ιωάννου, Χρίστου, Καλλή, Φώτη, Ποντικό Α., Αντωνίου, Λοΐζου και Βιολίνοβ. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή πήραν επίσης οι Χριστοδούλου και Κουλουμπρής. Το μοναδικό τέρμα του «τριφυλλιού» πέτυχε ο Αντόνιο Φώτη. Οι «πράσινοι» μετά από 13 ματς έφτασαν τους 25 βαθμούς, μετρώντας επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

 

U19: Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5

Εκτός έδρας νίκη με 5-0 σε βάρος της Ανόρθωσης πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στον επαναληπτικό αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου. Οι «πράσινοι» ήταν για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλοί και παρά το υπέρ τους σκορ από τον πρώτο αγώνα δεν χαλάρωσαν και πέτυχαν και πάλι μια ευρεία σε έκταση νίκη. Τους αρχικούς έντεκα αποτέλεσαν οι Νικολάου, Αυλωνίτης, Γαβριήλ, Φώτη, Αθανασιάδης, Παναγή, Τζιωνής, Χαραλάμπους, Μενοίκου, Παναγιώτου και Κακουλλής Α. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Περπερής, Παναγιώτου Π. και Κακουλλής Γ. Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πέτυχε δύο γκολ ενώ από ένα γκολ πέτυχαν ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο Ιάκωβος Παναγή και ο Γιώργος Κακουλλής. Σε συνδυασμό με την νίκη (4-1) στον πρώτο αγώνα πριν περίπου ένα μήνα, το συνολικό σκορ απέναντι στην Ανόρθωση έφτασε το 9-1. Η ομάδα μας πλέον μετά την πρόκριση στο κύπελλο στρέφει την προσοχή της και πάλι στο πρωτάθλημα. Το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 θα ταξιδέψει στην Άχνα όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό με στόχο τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας