Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ψάχνει δεύτερη σερί νίκη

Ψάχνει δεύτερη σερί νίκη


Στη 12η αγωνιστική βρίσκεται το πρωτάθλημα των Παίδων κάτω των 17 ετών, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΖ. Η ομάδα μας ψάχνει δεύτερη σερί νίκη στη Λεμεσό για να ανέβει βαθμολογικά, με τους νεαρούς μας να βρίσκονται στην 9η θέση. Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος παραχώρησε ο Στέφανος Χρίστου. Αναλυτικά:

Τη δεύτερη σερί νίκη της έχει ως στόχο, στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, η οποία αντιμετωπίζει την ΑΕΖ στη Λεμεσό. Οι «πράσινοι» του Χάρη Καλλικά θέλουν τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού», Στέφανος Χρίστου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι που ακολουθεί, καθώς και την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την ΑΕΖ. Ο αντίπαλος είναι σκληρή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω πως η ομάδα θα βελτιωθεί πάρα πολύ μέχρι τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή», το σχόλιο του Στέφανου Χρίστου.

Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΖ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Δόξας Πολεμιδιών και θα αρχίσει στις 12:00.