Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας (01/12)

Το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας (01/12)


Πέντε συνολικά ομάδες της Ακαδημίας μας θα δώσουν αγώνα το ερχόμενο Σάββατο (01/12). Όλες οι επίλεκτες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αναμετρηθούν απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε παιχνίδια απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες του Εθνικού Άχνας, τα οποία θα διεξαχθούν το Σάββατο (01/12).

Η ομάδα U19, μετά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας και θέλει να δώσει συνέχεια στην αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο γήπεδο του Εθνικού.

Η ομάδα U17 θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής. Υποδέχεται στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα τον Εθνικό Άχνας.

Η ομάδα U16 ψάχνει το θετικό αποτέλεσματα κόντρα στον Εθνικό Άχνας, τον οποίον υποδέχεται στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

Η ομάδα U15 στοχεύει στη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αγωνίζεται στο Κοινοτικό Στάδιο της Παρεκκλησιάς απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Η ομάδα U14 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας και θέλει τους τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου και να ανεβεί στην κορυφή της βαθμολογίας.