Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από δύο βδομάδες

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από δύο βδομάδες


Διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, αλλά και αναβολή αγώνα, είχε η ομάδα κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτή τη βδομάδα θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕΕΚ στο βοηθητικό γήπεδο «Κερύνεια Επιστροφή» και στόχο είναι η επέκταση του νικηφόρου σερί. Αναλυτικά:

Ξανά αγώνα πρωταθλήματος μετά από δύο εβδομάδες καλείτε να δώσει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17.

Οι «πράσινοι» μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και την αναβολή του αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν και να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί, αυτή τη φορά σε βάρος της ΠΑΕΕΚ.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Κερύνειας παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο μέσος της ομάδας, Τάσος Γεωργίου: «Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι του Σαββάτου για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Δεν πιστεύω πως θα επηρεαστούμε από τη διακοπή καθώς όλο αυτό το διάστημα προπονούμασταν και έχουμε διατηρηθεί σε καλό επίπεδο. Στόχος είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να προετοιμαστούν ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε τα φόντα να πετύχουμε τους στόχους μας καθώς διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 απέναντι στην ΠΑΕΕΚ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 στο βοηθητικό γήπεδο «Κερύνεια Επιστροφή».