Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Για να διατηρηθεί στην κορυφή

Για να διατηρηθεί στην κορυφή


Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αντιμετωπίζει το Αποέλ το ερχόμενο Σάββατο και θέλει να πάρει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην κορυφή. Δηλώσεις παραχώρησε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Αλέξανδρος Ναθαναήλ.

Αναλυτικά:

Ντέρμπι έχει αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσει το Αποέλ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας καθώς πέρα από το γόητρο, οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ενδεχομένως να αυξήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους.

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Αλέξανδρος Ναθαναήλ.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς πρόκειται για ντέρμπι. Έχουμε καλή ομάδα, μια πολύ καλή επιθετική γραμμή και έτσι πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες και θα κερδίσουμε το ματς. Πιστεύω πως ο αγώνας θα κριθεί από την τακτική που θα εφαρμόσουμε. Μέχρι τώρα τα πάμε αρκετά καλά, είμαστε πρώτοι και αήττητοι και θεωρώ πως θα συνεχίσουμε έτσι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά έμεινα λίγο πίσω λόγω κάποιου τραυματισμού που είχα όμως σιγά σιγά ανεβαίνω και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου» ανέφερε.

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 κόντρα στο Αποέλ θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.