Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με νίκες προχώρησαν όλες οι ομάδες της Ακαδημίας

Με νίκες προχώρησαν όλες οι ομάδες της Ακαδημίας


Το έξι στα έξι έκαναν οι ομάδες της Ακαδημίας, αφού όλες προχώρησαν με νίκες. Τρεις ομάδες μας βρίσκονται στην κορυφή. Αναλυτικά:

Έξι νίκες σε έξι αγώνες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η OMONOIA U19 πέτυχε άλλη μία νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας. H ομάδα του Νίκου Νικολάου επιβλήθηκε με 0-2 του Εθνικού Άχνας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας συνεχίζει να έχει το απόλυτο μετά το πέρας των πρώτων εννέα αγωνιστικών με 27 βαθμούς. Οι «πράσινοι» έχουν απόσταση πέντε βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ ενώ έχουν με διαφορά την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έδωσε συνέχεια στις νίκες και αυτή την εβδομάδα καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1 του Εθνικού Άχνας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας με αυτή την επιτυχία ανέβηκε στους 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 επέστρεψε στις νίκες. Επικράτησε του Εθνικού Άχνας με 2-0 εντός έδρας και έφτασε στην τέταρτη φετινή επιτυχία της. Με τη σημερινή νίκη της η ομάδας ανέβηκε στους 15 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε εκτός έδρας νίκη που την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 6-0 τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και συνεχίζουν να οδηγούν αήττητοι την κούρσα του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 36 βαθμούς, έχοντας απόσταση ενός βαθμού από το δεύτερο ΘΟΪ. Η ομάδα μας επίσης διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 42 γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πέτυχε την ενδέκατη νίκη της στη φετινή σεζόν καθώς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής κέρδισε τον Εθνικό Άχνας με 0-2 εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της πρωτοπόρου ομάδας και «σκαρφάλωσαν» στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μάλιστα με το ίδιο σκορ. Η ομάδα μας κέρδισε την Αλκή, εντός έδρας, με 6-0 και με αυτό το «τρίποντο» ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Με την επιτυχία αυτή οι «πράσινοι» έφτασαν στους 17 βαθμούς με απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Αναλυτικά:

U19: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 3-1

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 2-0

U15: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6

U14: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – OMONOIA 0-2

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ 6-0