Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (08-09/12)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (08-09/12)


Τέσσερις νίκες και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τρεις εξ αυτών βρίσκονται στην κορυφή των Πρωταθλημάτων τους.

Αναλυτικά:

Η OMONOIA U19 πέτυχε άλλη μία νίκη, την δέκατη σε δέκα αγωνιστικές, με 3-0 επί του ΘΟΪ. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν το γνωστό καλό τους πρόσωπο και δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου. Η ομάδα μας έφτασε στους 30 βαθμούς και βρίσκεται στο +5 από το δεύτερο Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Αποέλ με 8-0 και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ήταν η νικήτρια στο «αιώνιο» ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε του Αποέλ με 2-0 εντός έδρας. Η ομάδα μας ανέβηκε στους 39 βαθμούς και παράλληλα αύξησε την διαφορά από το δεύτερο ΘΟΪ στους τρεις βαθμούς μετά τις απώλειες βαθμών που είχε η ομάδα της Λακατάμιας. Το «τριφύλλι» έχει απολογισμό 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της και δωδέκατη στη φετινή σεζόν. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τον Αποέλ με 2-0 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τους «γαλαζοκίτρινους». Μετά και αυτό το «τρίποντο» η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους 38 βαθμούς με απολογισμό 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και έκτη συνολικά, στη φετινή σεζόν. Η ομάδα μας κέρδισε με 0-8 τον Οθέλλο Αθηένου εκτός έδρας και ανέβηκε στους 20 βαθμούς. Μετά την ολοκλήρωση 12 αγωνιστικών οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.