Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. Ιωάννου: «Η πορεία μας είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και του καλού...

Γ. Ιωάννου: «Η πορεία μας είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και του καλού κλίματος που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας»


Ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 15 ετών επιχείρησε να κάνει μέσω δηλώσεων του, ο προπονητής της ομάδας. Ο Γιώργος Ιωάννου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η καλή πορεία της ομάδας βγαίνει από το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη φάση του πρωταθλήματος U15 με την ΟΜΟΝΟΙΑ να τερματίζει στην πρώτη θέση. Οι «πράσινοι» μάζεψαν 48 βαθμούς, επτά περισσότερους από το δεύτερο στη βαθμολογία ΘΟΪ Λακατάμιας. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως το «τριφύλλι» ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση, με 15 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 18 αγώνες. Είχε επίσης συντελεστή τερμάτων +46 αφού πέτυχε 52 γκολ και δέχθηκε μόλις 6. Η ομάδα μας διατηρεί και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Δημήτρη Σπυριδάκη, ο οποίος σημείωσε 29 γκολ.

Για την ολοκλήρωση του πρώτου μισού αλλά και για τη δεύτερη φάση που αναμένεται να αρχίσει προσεχώς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιωάννου:

«Η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται. Προσπαθούμε να ακολουθούμε το πλάνο της Ακαδημίας και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη συγκέντρωση των παικτών μου σε κάθε αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή γι’ αυτό άλλωστε είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα στα Προαιρετικά Παγκύπρια Πρωταθλήματα. Άλλωστε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η ομάδα επιβλήθηκε του αντιπάλου σε όλους τους αγώνες. Η πορεία μας είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και του καλού κλίματος που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και στη δεύτερη φάση και να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο. Για εμένα το ξαναλέω, πως το πιο σημαντικό είναι το καλό κλίμα στην ομάδα το οποίο δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν».

Η κλήρωση της δεύτερης φάση του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μαθαίνει το πρόγραμμα και τους εννέα αντιπάλους που θα τεθεί αντιμέτωπη.