Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ισοπαλία για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17

Ισοπαλία για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17


Στην ισοπαλία με σκορ 1-1 έμεινε η επίλεκτη ομάδα κάτω των 17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην ΑΕΛ, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Αντωνίου στο 67ο λεπτό.

Αναλυτικά:

Ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα για την 17η αγωνιστική, εξήλθε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17.

H ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Θεοχάρους, Φιλίππου, Κυριάκου, Καλλή, Γεωργίου, Φωκά Π., Φώτη, Χρίστου, Ζευκή, Αντωνίου και Λοΐζου. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Χριστοδούλου, Ποντικός Α. και Χατζηβασιλείου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα, είχε δοκάρι, όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0. Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφερε το ματς στα ίσα στο 67’ με πανέμορφο γυριστό βολέ του Μάριου Αντωνίου.

Το «τριφύλλι» μετά το σημερινό αποτέλεσμα ανέβηκε στους 32 βαθμούς και στην 6η θέση. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας κόντρα στον Εθνικό Άσσιας το ερχόμενο Σάββατο ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης.