Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (19-20/1)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (19-20/1)


Δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: Αγία Νάπα – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3

Στην εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 απέναντι στην Αγία Νάπα έμεινε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» στο τέλος πήραν έναν βαθμό. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Πισήα, Νεοκλέους, Καλαφάτη, Ανδρέου, Γιαννακού, Αγαπίου, Αβρααμίδη, Αγγελή, Θεοδώρου, Οζλέρ και Ζουλαφάκη. Οι «πράσινοι» ήταν μπροστά με 1-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν με 3-2. Τελικά, οι ποδοσφαιριστές μας σκόραραν ακόμη μία φορά για το τελικό 3-3. Δύο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε ο Αβρααμίδης και ένα ο Οζλέρ. Μετά από 16 αγωνιστικές η ομάδα μας ανέβηκε στους 27 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Επόμενη υποχρέωση την ερχόμενη Κυριακή (27/1) απέναντι στην Πάφος FC εντός έδρας.

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 2-0

Την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας επιβλήθηκε εντός έδρας του Άρη με 2-0. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Μ. Γεωργίου, Α. Πέτρου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Παπαδόπουλο, Δημητρίου, Αντρέου, Σταύρου, Νεοφύτου και Χρίστου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ των Αντρέου και Ερωτοκρίτου. Επόμενη υποχρέωση για τους «πράσινους» το ερχόμενο Σάββατο (26/1) απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 2-0

Θετικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας του Άρη με 2-0. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Μαντορίνης, Μακρυγιώργης, Γρούτας, Βενιζέλου, Κυλίλης, Χριστάκη, Τσουτσούκης, Πίσσης, Παυλόπουλλος, Κυριακίδης και Σπυριδάκης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ναθαναήλ, Κουρσάρης και Χριστοδούλου. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Σπυριδάκης. Η ομάδα μας στάθηκε καλά στο παιχνίδι παρά τις οκτώ απουσίες που είχε, δείχνοντας πως έχει βάθος. Ντεμπούτο πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νικόλας Κυριακίδης ο οποίος αποκτήθηκε από το ΘΟΪ. Μετά το θετικό ξεκίνημα, η ομάδα στρέφει στην προσοχή της στον επόμενο αγώνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ.

 

U16: Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

Προσπάθησε αρκετά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα από τον Άρη με 1-0 εκτός έδρας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Χρίστου, Πολυβίου, Κέζο, Γεωργίου, Σεργίδη, Ιωακείμ, Νικολάου, Κημήτρη, Αγγελή και Χριστοδούλου. Το παιχνίδι είχε πολλές και δυνατές μονομαχίες με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν από μία στατική φάση και πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς. Επόμενη υποχρέωση για τους «πράσινους» το ερχόμενο Σάββατο (26/1) απέναντι στην ΑΕΚ εντός έδρας.

 

U17: Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-5

Mε ευρεία νίκη μπήκε στη β’ φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά επιβλήθηκε εκτός έδρας του Άρη με 1-5. Πρώτοι έντεκα ήταν οι Θεοχάρους, Κυριάκου, Καλλής, Αντωνίου, Χατζηβασιλείου, Γεωργίου, Φώτη, Ζευκής, Φωκάς Π. και Λοΐζου. Τις τέσσερις αλλαγές αποτέλεσαν οι Χατζηγεωργίου, Ποντικός, Χριστοδούλου και Φιλίππου. Το «τριφύλλι» βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όμως μέσα σε δέκα λεπτά έκανε την ανατροπή και στη συνέχεια αύξησε ακόμη περισσότερο το σκορ, μάλιστα με πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Σε αυτή την καλή μέρα από πλευράς απόδοσης για τους «πράσινους», χρίστηκαν σκόρερ οι Τάσος Γεωργίου, Αντόνιο Φώτη, Άγγελος Ζευκής, Λοΐζος Λοΐζου και Πέτρος Φωκάς. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός 2-3

Άτυχη στάθηκε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, στις καθυστερήσεις. Η ομάδα μας έχασε με 2-3 από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νικολάου, ξεκίνησε με τους Νικολάου, Γεωργίου, Γαβριήλ, Ιακώβου, Μαυροφτής, Λεμέσιος, Κονομής, Πατσής, Μενοίκου, Κακουλλής Γ. και Χριστοδούλου. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Αυλωνίτης, Χαραλάμπους Μ. και Καλογερίδης. Το «τριφύλλι» αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα απουσιών όμως πάλεψε τον αγώνα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, έκανε το 2-2 και στάθηκε άτυχο αφού δέχθηκε το 2-3 στις καθυστερήσεις. Τα δύο «πράσινα» γκολ πέτυχαν οι Χριστοδούλου και Γαβριήλ. Το σημερινό αποτέλεσμα έσπασε το αήττητο σερί 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή και την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη.