Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (26-27/1)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (26-27/1)


Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το παιχνίδι των U13 αναβλήθηκε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U14: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Νικηφόρα συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 καθώς πριν από λίγο επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 0-1, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Την αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αποτέλεσαν οι Κελεπέσιης, Γεωργίου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Α. Πέτρου, Δημητρίου, Παπαδόπουλλος, Αντρέου, Νεοφύτου, Σταύρου και Χρίστου. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Σπύρου, Λάμπρου, Αποστόλου, Ερωτοκρίτου και Μ. Πέτρου. Το νικητήριο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Χρίστος Νεοφύτου. Η σημερινή νίκη φέρνει την ομάδα μας στους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ.

 

U15: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ εξήλθε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. O προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Ιωάννου, παρέταξε τους Μαντορίνη, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Χατζηχρίστου, Καϊάφα, Πίσση, Τσουτσούκη, Χριστοδούλου, Ναθαναήλ, Στασή και Σπυριδάκη. Έριξε στον αγώνα ως αλλαγή τους Χριστάκη, Κυριακίδη, Γρούτα και Κυλίλη. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ναθαναήλ όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι για το τελικό 1-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τους 4 βαθμούς στους πρώτους δύο αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας απέναντι στην ΑΕΛ.

 

U16: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην ΑΕΚ εξήλθε πριν από λίγο σε εντός έδρας αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τους Ντάλια, Πολυβίου, Σεργίδη, Κέζο, Αγγελή, Χριστοδούλου, Κημήτρη, Ιωακείμ, Σαμάνη, Μακρυγιώργη και Λ. Γεωργίου. Η ομάδα του Ανδρέα Νικολάου πάλεψε το παιχνίδι και έδωσε συνέχεια στην βελτίωσή της σε σχέση με την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 που πλέον στρέφει την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 1-0

Τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες έφτασε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Οι «πράσινοι» κέρδισαν την ΑΕΚ με 1-0 για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Τους πρώτους ένδεκα του «τριφυλλιού» αποτέλεσαν οι Θεοχάρους, Φιλίππου, Κυριάκου, Χρίστου Σ., Γεωργίου, Φώτη, Χρίστου Κ., Λοΐζου, Ποντικός και Ζευκής ενώ ως αλλαγή πέρασε στον αγώνα ο Κουλουμπρής. Το γκολ που έδωσε τη νίκη πέτυχε στο 36’ ο Άγγελος Ζευκής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους 6 βαθμούς σε δύο αγώνες και αρχίζει να σκέφτεται την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο.

 

U19: Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Νικηφόρα πέρασε από τη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, επικρατώντας του Άρη με 0-1 γα την 15η αγωνιστική. Για την ομάδα μας ξεκίνησαν οι Αντωνίου, Αυλωνίτης, Γαβριήλ, Λεμέσιος, Φώτη, Κονομής, Κκαουλλής Γ., Ποντικός, Χαραλάμπους Χ., Μενοίκου και Χαραλάμπους Μ. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Χριστοδούλου, Ιακώβου και Παναγή. Το γκολ που έδωσε το τρίποντο πέτυχε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Η επιτυχία αυτή επέτρεψε στην ομάδα μας να παραμείνει στην κορυφή με 40 βαθμούς, στο +6 από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ που είχε εκ νέου απώλειες. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου, μετρά 13 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η ομάδα μας δεν θα δώσει αγώνα για το πρωτάθλημα, αφού θα αγωνιστεί σε τουρνουά με ομάδα του εξωτερικού που θα έρθουν στο νησί μας. Επόμενος αγώνας, εντός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα την Τετάρτη 13/2.