Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (2-3/2)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (2-3/2)


Τέσσερις νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Liverpool 3-1

Τη δέκατη της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισε εκτός έδρας τη Liverpool Academy και ανέβηκε στους 33 βαθμούς. Η αρχική ενδεκάδα του Ανδρέα Δαρείου ήταν η ακόλουθη: Χαραλάμπους, Κοτσώνης, Γιαννακού, Νεοκλέους, Γρηγορίου, Αγαπίου, Αγγελή, Δαρείος, Ζουλαφάκης, Οζλέρ και Γαβριήλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όμως η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα με τα γκολ των Οζλέρ, Γιαννακού και Αγγελή, για να κερδίσει έτσι τους τρεις βαθμούς. Πλέον, μετά από 18 αγωνιστικές οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και απολογισμό 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (10/2 / 10:00) απέναντι στον ΑΣΙΛ εντός έδρας.

 

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 4-0

Την τρίτη διαδοχική νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΛ με 4-0, έφτασε στους 9 βαθμούς, με συντελεστή τερμάτων επτά υπέρ και μηδέν κατά. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Γεωργίου, Πέτρου A., Σωτηρίου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλο, Δημητρίου, Ερωτοκρίτου, Σταύρου. Πέτρου Μ. και Νεοφύτου. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν άνετα στο 4-0 κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού χάρη στα δύο γκολ του Νεοφύτου και το ένα των Παναγιώτου και Παπαδόπουλου. Πλέον, μετά από τρεις αγωνιστικές το «τριφύλλι» έχει εννέα βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Επόμενο υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατo (9/2, 10:00) απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας.

 

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 2-1

Στις νίκες με δραματικό τρόπο επέστρεψε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1 της ΑΕΛ στο τελευταίο λεπτό με ανατροπή. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησαν οι Μαντορίνης, Καϊάφας, Γρούτας, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Χριστάκη, Χριστοδούλου, Πίσσης, Κυλίλης, Κυριακίδης και Σπυριδάκης, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Κουρσάρης, Παυλόπουλλος, Μακρυγιώργης, Τσουτσούκης και Στασής. Τα γκολ που έδωσαν το τρίποντο στους «πράσινους» πέτυχαν οι Σπυριδάκης (πεν.) και Πίσσης. Η νίκη αυτή ανέβασε στην ΟΜΟΝΟΙΑ στους επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες, με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου που παραμένει αήττητη στις φετινές της υποχρεώσεις θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Πάφο, από την Πάφος FC.

 

U16: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

Την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ 16. Για την 3η αγωνιστική οι «πράσινοι» κέρδισαν εκτός έδρας την ΑΕΛ με 0-3 και ανέβηκαν στους 4 βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλιας, Πολυβίου, Σεργίδη, Σαμάνη, Κέζο, Ιωακείμ, Γεωργίου Σ., Χριστοδούλου, Χατζηχρήστο, Αγγελή και Ναθαναήλ. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Γεωργίου Λ. και Κημήτρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανώτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτασε απολύτως δίκαια στο πρώτο της «τρίποντο». Τα τρία τέρματα σημείωσαν οι Αγγελή, Κέζος και Κημήτρη. Πλέον, μετά από τρεις αγωνιστικές το «τριφύλλι» έχει τέσσερις βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενο υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατo (9/2, 10:00) απέναντι στην Πάφος FC εντός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 1-2

Την πρώτη της ήττα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν στο σκορ, έχασαν με 1-2 από την ΑΕΛ με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Το μοναδικό γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχε ο Ανδρέας Ποντικός. Μετά τη σημερινή ήττα η ομάδα μας παρέμεινε στους έξι βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σάββατo (9/2, 12:00) απέναντι στην Πάφος FC εντός έδρας.